Ακριβής χύτευση από ανοξείδωτο χάλυβα

Ακριβής χύτευση από ανοξείδωτο χάλυβα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Αυτή είναι η χύτευση ακριβείας από ανοξείδωτο χάλυβα με μηχανική κατεργασία CNC, χρησιμοποιείται για φωτοβολταϊκές βαλβίδες στο πλοίο.


Αποτελείται από χύτευση χαμένου κεριού. Η ποιότητα του υλικού είναι 316L.


Δύσκολο αυτού του προϊόντος: Πολύπλοκος χύτευση και δύσκολη μηχανική κατεργασία.


Κυρίως ιδιότητες υλικών από ανοξείδωτο χάλυβα χύτευσης που περιλαμβάνει 304, 304L, 316, 316L, 904L, κλπ.


Η χύτευση ακριβείας από ανοξείδωτο χάλυβα επεξεργάζεται με τεχνολογία χαμένου κεριού, η τεχνολογία αυτή μπορεί να κάνει τα μέρη χύτευσης με ακριβή μεγέθη και ομαλές επιφάνειες.


Ο ανοξείδωτος χάλυβας ακριβείας που χρησιμοποιείται κυρίως σε πλοία, βαλβίδες, αντλίες, αγωγούς, μετρητές, μηχανήματα πετρελαίου και λαδιού, χημικό εξοπλισμό κλπ.


Σειρά 300 από ανοξείδωτο χάλυβα

είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα κράματα για χύτευσης από ανοξείδωτο χάλυβα.

 • Τύπου 304 από ανοξείδωτο χάλυβα χύτευσης

  είναι τα πιο εξειδικευμένα χυτά από ανοξείδωτο χάλυβα. Ένας ωστενιτικός ανοξείδωτος χάλυβας με 18% χλώριο και 8% νικέλιο, χύτευσης από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 304 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μη διαβρωτικά περιβάλλοντα ή διαβρωτικά περιβάλλοντα σε θερμοκρασίες έως 426 ° C. Τα χυτά από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 304 έχουν εξαιρετικές ιδιότητες χαμηλής θερμοκρασίας και διατηρούν υψηλά επίπεδα αντοχής σε κρούσεις σε θερμοκρασίες έως και -240 ° C. Η υψηλότερη περιεκτικότητα σε χρώμιο σε σύγκριση με τους ανοξείδωτους χάλυβες τύπου 316 παρέχει καλύτερη αντοχή στην οξείδωση σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα κράματα ανοξείδωτου χάλυβα τύπου 304 είναι επίσης γνωστά ως CF8 και UNS J92600.


 • Τύπου 304L από ανοξείδωτο χάλυβα χύτευσης

  περιέχουν λιγότερο από 0,03% άνθρακα σε σύγκριση με λιγότερο από 0,08% άνθρακα σε χύτευσης ανοξείδωτου χάλυβα τύπου 304. Η χαμηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα μειώνει την ευαισθησία στη διακρυσταλλική διάβρωση σε διαβρωτικά περιβάλλοντα, καθιστώντας τα 304L χύτευσης με ανόπτηση λύσης κατάλληλα για ορισμένες ιατρικές, βιομηχανικές και χημικές εφαρμογές. Τα χυτά από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 304L προτιμώνται σε σύγκριση με τα χυτά από ανοξείδωτο χάλυβα Τύπου 304 όταν τα χύτευσης μπορεί να απαιτούν επιδιόρθωση συγκόλλησης κατά τη διάρκεια υπηρεσιών και η θερμική επεξεργασία μετά τη συγκόλληση δεν θα πραγματοποιηθεί. Τα χυτά από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 304L χρησιμοποιούνται για συντήρηση κάτω από 650 ° F (345 ° C). Τα κράματα τύπου ανοξείδωτου χάλυβα τύπου 304L είναι επίσης γνωστά ως CF3 και UNS J92500.


 • Χυτά από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 316

  κατασκευάζονται από μολυβδαίνιο που φέρει ωστενιτικό ανοξείδωτο χάλυβα, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά στη διάβρωση από τους τύπους 304 και 18-8 ανοξείδωτους χάλυβες. Ο ανοξείδωτος χάλυβας τύπου 316 είναι μια τροποποίηση του ανοξείδωτου χάλυβα τύπου 304 με προστιθέμενο 2,0-3,0% μολυβδένιο για τη βελτίωση της αντοχής στη διάβρωση και στη διάβρωση σε περιβάλλοντα που περιέχουν χλωριούχα. Σε συνδυασμό με υψηλότερη περιεκτικότητα σε νικέλιο από τον ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 304, τα χυτά από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 316 παρέχουν βελτιωμένες μηχανικές ιδιότητες σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Τα κράματα ανοξείδωτου χάλυβα τύπου 316 είναι επίσης γνωστά ως CF8M και UNS J92900.


 • Τύπου από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 316L

  είναι η έκδοση χαμηλού άνθρακα του ανοξείδωτου χάλυβα τύπου 316. Για μέγιστη αντοχή στη διάβρωση, τα χυτά από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 316L θα πρέπει να υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία. Παρόμοια με τα χύτευσης από ανοξείδωτο χάλυβα Τύπου 304L, η θερμική επεξεργασία μετά τη συγκόλληση δεν απαιτείται επειδή η χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα του κράματος περιορίζει το σχηματισμό σημαντικών ποσοτήτων καρβιδίου χρωμίου στη ζώνη που επηρεάζεται από τη θερμότητα συγκόλλησης. Τα χυτά από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 316L έχουν καλά χαρακτηριστικά μηχανικής κατεργασίας και συγκόλλησης. Τα κράματα τύπου ανοξείδωτου χάλυβα τύπου 316L είναι επίσης γνωστά ως CF3M και UNS J92800.


Εξεταστική