Σφυρήλατο σφυρήλατο δαχτυλίδι

Σφυρήλατο σφυρήλατο δαχτυλίδι
Λεπτομέρειες προϊόντος

Λειτουργίες επεξεργασίας σφυρήλατων δακτυλίων χωρίς συγκόλληση

1. Η διαδικασία έλασης δακτυλίου αρχίζει συνήθως με ανατροπή του υλικού εκκίνησης σε επίπεδες μήτρες στη θερμοκρασία πλαστικής παραμόρφωσης - στην περίπτωση του χάλυβα βαθμού 1020, περίπου 2200 βαθμούς Φαρενάιτ. 2. Η διάτρηση συνεπάγεται την εξαναγκασμό μιας διάτρησης στο καυτό τεχνητό υλικό που προκαλεί την μετατόπιση του μετάλλου ακτινωτά, όπως φαίνεται στην εικόνα.
3. Μια επακόλουθη λειτουργία, η διάτμηση, χρησιμεύει για να αφαιρέσετε το μικρό punchout ... 4. ... που παράγει μια ολοκληρωμένη οπή μέσα από το απόθεμα, το οποίο είναι τώρα έτοιμο για την ίδια λειτουργία κυλίνδρου δακτυλίου. Σε αυτό το σημείο το απόθεμα ονομάζεται πρόπλασμα.
5. Το προδιαμορφωμένο προπλάσμα μορφής ντόνατς γλιστράει πάνω από τον κύλινδρο αναγνώρισης που φαίνεται εδώ από μια "πάνω" όψη. 6. Μια πλάγια όψη του μύλου δακτυλίου και του τεμαχίου του προπλάσματος, το οποίο τον πιέζει έναντι του κυλίνδρου OD που προσδίδει περιστροφική δράση ...
7. ... με αποτέλεσμα την αραίωση του τμήματος και την αύξηση της αντιστοιχίας στη διάμετρο του δακτυλίου. Μόλις βγει από το μύλο δακτυλίου, τότε ο δακτύλιος είναι έτοιμος για δευτερεύουσες λειτουργίες, όπως στενή αντοχή, διαχωρισμός, θερμική επεξεργασία και δοκιμή / επιθεώρηση.


Πρόκειται να χονδρικής εξατομικευμένη χωρίς ραφή έλασης δαχτυλίδι σφυρηλάτηση από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές συνδέσεων εξαρτημάτων και προμηθευτές; Στη συνέχεια, μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.
Εξεταστική