Σφυρήλατα αλουμινίου

Η σφυρηλασία είναι μια διαδικασία κατασκευής όπου το μέταλλο πιέζεται, χτυπάει ή πιέζεται με μεγάλη πίεση για να παράγει μέρη υψηλής αντοχής. Το σφυρήλατο αλουμίνιο είναι ιδανικό για εφαρμογές όπου η απόδοση και η ασφάλεια είναι κρίσιμες, αλλά απαιτείται ένα ελαφρότερο μέταλλο για την ταχύτητα ή την ενεργειακή απόδοση. Το σφυρηλατημένο ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η σφυρηλασία είναι μια διαδικασία κατασκευής όπου το μέταλλο πιέζεται, χτυπάει ή πιέζεται με μεγάλη πίεση για να παράγει μέρη υψηλής αντοχής. Το σφυρήλατο αλουμίνιο είναι ιδανικό για εφαρμογές όπου η απόδοση και η ασφάλεια είναι κρίσιμες, αλλά απαιτείται ένα ελαφρότερο μέταλλο για την ταχύτητα ή την ενεργειακή απόδοση. Οι σφυρηλατημένοι τροχοί αλουμινίου στους αγωνιστές Daytona είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Υπάρχουν κυρίως τρεις τύποι διεργασιών σφυρηλάτησης: σφυρηλασία ανοιχτής μήτρας, ιδανική για μεγαλύτερα εξαρτήματα αλουμινίου. κλειστός-σφυρηλάτηση, κατάλληλος για πιο περίπλοκα σχέδια και αυστηρότερες ανοχές. και σφυρηλασία δακτυλιοειδούς έλασης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εφαρμογών σε σχήμα δακτυλίου υψηλής αντοχής.


Υψηλή απόδοση και αντοχή

Η διαδικασία σφυρηλασίας χρησιμοποιείται σε εφαρμογές όπου η απόδοση και η αντοχή είναι κρίσιμες απαιτήσεις.

Τα σφυρήλατα εξαρτήματα βρίσκονται συνήθως σε σημεία πίεσης και σοκ. Τα έμβολα, τα γρανάζια και οι άξονες των τροχών σε αυτοκίνητα και αεροσκάφη υψηλής απόδοσης είναι συχνά κατασκευασμένα από σφυρήλατο αλουμίνιο.

Σφυρήλατο αλουμίνιο ιδανικό για την αεροδιαστημική

Τα δύσκολα και σκληρά περιβάλλοντα στο χώρο απαιτούν δομές που είναι ισχυρές και ανθεκτικές, αλλά και ελαφρές. Η χαμηλή πυκνότητα σφυρήλατου αλουμινίου σε σχέση με το χάλυβα το καθιστά ιδανικό υποψήφιο για εφαρμογές αεροδιαστημικής.

Εργαλεία του εμπορίου

Τα σφύρα, οι πρέσες και οι εκσκαφείς είναι οι βασικοί τύποι εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία σφυρηλάτησης. Τα σφυριά μπορούν να εφαρμόσουν μια κινητήρια δύναμη έως και 50.000 λίβρες όπου οι πρέσες μπορούν να ασκήσουν δύναμη μέχρι 50.000 τόνους. Οι ανατροπείς είναι βασικά μια πρέσα που χρησιμοποιείται οριζόντια για να αυξάνει τη διάμετρο ενός τεμαχίου εργασίας συμπιέζοντας το μήκος του.

Σήμανση ποιότητας

Το "σφυρηλατημένο" είναι το σήμα ποιότητας στα εργαλεία χειρός και το υλικό. Πένσες, σφυριά, κλειδιά, εργαλεία κήπου και χειρουργικά εργαλεία παράγονται σχεδόν πάντα μέσω σφυρηλάτησης.


Διαδικασίες σφυρηλάτησης αλουμινίου

1.Επεξεργασία ανοιγμάτων

Ιδανικά για την επεξεργασία μεγάλων τεμαχίων αλουμινίου, οι ανοιχτές πρέσες δεν περιορίζουν τη μπίλια αλουμινίου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σφυρηλάτησης και χρησιμοποιούν επίπεδες μήτρες χωρίς προκαθορισμένα προφίλ και σχέδια. Τα μπλοκ αλουμινίου που ζυγίζουν μέχρι 200.000 λίβρες και έχουν μήκος 80 πόδια μπορούν να πλασθούν ανοιχτά για να δημιουργήσουν μεγάλα εξαρτήματα από αλουμίνιο με βέλτιστη δομική ακεραιότητα. Ενώ οι τεχνικές συγκόλλησης και σύνδεσης είναι χρήσιμες για τη δημιουργία μεγάλων εξαρτημάτων, δεν μπορούν να ταιριάζουν με τη δύναμη ή την ανθεκτικότητα ενός σφυρηλατημένου τμήματος. Τα ανοιγόμενα σφυρήλατα περιορίζονται μόνο από το μέγεθος του αρχικού αποθέματος.

2.Κλείσιμο-πεθαίνουν σφυρηλάτηση

Το σφυρηλατισμένο σφυρηλάτηση, γνωστό και ως σφυρηλασία, μπορεί να παράγει μια σχεδόν απεριόριστη ποικιλία σχημάτων που κυμαίνονται σε βάρος από απλές ουγγιές μέχρι πάνω από 200kg. Όπως υποδηλώνει το όνομα, δύο ή περισσότερες μήτρες που περιέχουν εντυπώσεις συγκεντρώνονται καθώς η σφυρηλασία υφίσταται πλαστική παραμόρφωση. Επειδή οι μήτρες περιορίζουν τη ροή των μετάλλων, αυτή η διαδικασία μπορεί να αποδώσει πιο πολύπλοκα σχήματα και μικρότερες ανοχές από τη σφυρηλασία ανοιχτής μήτρας. Η σφυρηλασία με την εμφάνιση-πεθαίνουν για την πλειοψηφία της παραγωγής σφυρηλασίας αλουμινίου.

3. Σφυρήλατο δακτύλιο

Όταν οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν υψηλή αντοχή, συνιστώσα κυκλικής διατομής, δεν υπάρχει αντιστοιχία για σφυρηλάτηση με δακτυλίους. Η διαδικασία τυπικά αρχίζει με ένα σφυρηλάτηση ανοικτού μήτρα για να δημιουργηθεί ένα προσχηματισμένο δακτύλιο, διαμορφωμένο σαν ένα ντόνατς. Στη συνέχεια, αρκετοί κύλινδροι ασκούν πίεση επί του προπλάσματος μέχρις ότου επιτευχθεί το επιθυμητό πάχος και ύψος τοιχώματος. Οι διαρθρώσεις μπορούν να είναι επίπεδες, όπως ένα πλυντήριο ή τα ύψη χαρακτηριστικών άνω των 20 ίντσες. Οι δακτύλιοι μπορούν να κυλιούνται σε πολλά μεγέθη, από μανίκια με κύλινδρο έως μεγάλα δοχεία πίεσης.

Τροχοί χτισμένοι για ταχύτητα, απόδοση και ασφάλεια

Οι επαγγελματίες οδηγοί αυτοκινήτων γνωρίζουν ότι οι σφυρηλατημένοι τροχοί από αλουμίνιο αποτελούν εξαιρετική επιλογή για τις συνθήκες τιμωρίας των ανταγωνιστικών αγώνων. Χτισμένο για ταχύτητα και απόδοση, οι σφυρηλατημένοι τροχοί είναι εξαιρετικά ελαφροί, πολύ ισχυροί και εξαιρετικά δύσκαμπτοι. Οι τροχανοί τροχοί από αλουμίνιο βρίσκονται επίσης από την πίστα. Τα αθλητικά μοντέλα υψηλής απόδοσης από την Porsche, τη Lamborghini και την Audi μπορούν όλα να εξοπλιστούν με αυτούς τους τροχούς με κομψή και υψηλής απόδοσης.


Πρόκειται να χονδρικής εξατομικευμένα σφυρήλατα αλουμινίου από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές σφυρηλάτησης; Στη συνέχεια μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική