Σφυρήλατα κυλίνδρων

Σφυρήλατα κυλίνδρων, υδραυλικά σφυρήλατα, σφυρήλατα άκρα κυλίνδρων, σφυρήλατο έλασμα κυλίνδρου, σφυρήλατα άκρων κυλίνδρων, σφυρήλατα πυθμένα κυλίνδρων, κύλινδρος σφυρηλασίας, άκρο κυλίνδρου σφυρηλάτησης, σφυρήλατο κατώτερο άκρο. Είμαστε ο ειδικός προμηθευτής για τα είδη των σφυρηλάτων κύλινδρο. Όλα τα άκρα των κυλίνδρων έγιναν ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σφυρήλατα κυλίνδρων, υδραυλικά σφυρήλατα, σφυρήλατα άκρα κυλίνδρων,

κύλινδρος άκρων κυλίνδρων, σφυρήλατα βάσης κυλίνδρων, κύλινδρος σφυρηλάτησης,

σφυρηλάτηση κάτω άξονα δοχείου.

Είμαστε ο ειδικός προμηθευτής για τα είδη των σφυρηλάτων κύλινδρο. Όλα τα άκρα των κυλίνδρων κατασκευάστηκαν από κλειστό πεπιεσμένο με εργαλεία σφυρηλάτησης. Τα μεγαλύτερα σφυρήλατα φιαλών φτάνουν στα 150kg / τεμ, τα φτιάχνουμε με τον τύπο 12.000 τόνων που είναι ο μεγαλύτερος εξοπλισμός σφυρηλάτησης στην περιοχή μας.

Οι πρώτες ύλες των σφυρηλάτων κυλίνδρων, συμπεριλαμβανομένων των τύπων χάλυβα άνθρακα, κραματοποιημένων χαλύβων και ανοξείδωτων χαλύβων, όπως τα S355JR, S355J2G3, St52, Q345B, Q345D, C45, 316L κ.λπ.

Όλα τα σφυρήλατα κύλισης θα υποστούν αμμοβολή πριν από την κατεργασία στο εργοστάσιό μας.

Παρέχουμε τα σφυρήλατα των κυλίνδρων με μη επεξεργασμένο, προ-κατεργασμένο ή CNC μηχανικό σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη.


Πρόκειται να χονδρικής εξατομικευμένες κύλινδροι σφυρήλατα από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές σφυρήλατων σφυρηλασίας; Στη συνέχεια μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική