Πτώση σφυρηλασίας από ανοξείδωτο χάλυβα

Πτώση σφυρηλασίας από ανοξείδωτο χάλυβα

Είδη από σφυρήλατα σφυρήλατα από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η σφυρηλασία είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα από το JINLUN. Μπορούμε να ρίξουμε τα υλικά από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, χαλκό κλπ.


Είμαστε διαφορετικοί με άλλους προμηθευτές σφυρηλάτησης, οι οποίοι μπορούν να προμηθεύουν μόνο τα μικρά σφυρήλατα από χάλυβα, είμαστε πιο ανταγωνιστικοί για τα σφυρήλατα βαρύ σταγόνα, τα σφυρήλατα πτώσης αλουμινίου και τα σφυρήλατα πτώσης από ανοξείδωτο χάλυβα. Το βαρύτερο σφυρηλάτηση από το JINLUN φτάνει στα 1.000 κιλά ανά τεμάχιο, αυτό το είδος σφυρηλασίας είναι πολύ καλύτερο από το ελεύθερο σφυρηλάτηση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λιγότερες πρώτες ύλες για σφυρηλασία, μερικές φορές μπορούμε να εξοικονομήσουμε περίπου 50% ακατέργαστα υλικά χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο σφυρηλασίας αντί για ελεύθερη πλαστά.


Η σφυρηλασία μπορεί να κάνει σύνθετα σχήματα, επειδή όλα τα σφυρήλατα που πέφτουν πρέπει να χρησιμοποιούν καλούπια κατά την παραγωγή, αυτό είναι επίσης το συγκριτικό πλεονέκτημα με την ελεύθερη σφυρηλασία, η ελεύθερη σφυρηλασία μπορεί να σφυρηλατήσει πολύ απλά σχήματα.


Μπορούμε να ρίξουμε τα είδη από ανοξείδωτο χάλυβα, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων 1Cr13, 2Cr13, 3Cr13, X10Cr13, X20Cr13, X30Cr13, 304, 304L, 316, 316L, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, 904L κ.λπ.


Δοκιμάστε από εμάς, απλά μας στείλετε τα σχέδια ή τα δείγματα, θα παράσχουμε τα ποιοτικά υπολείμματα με λογικές τιμές.

Πρόκειται να χονδρικής εξατομικευμένη πτώση σφυρηλάτηση από ανοξείδωτο χάλυβα από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές Drop Σφυρηλάτηση και τους προμηθευτές; Στη συνέχεια, μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική