Σφυρηλατημένα σφυρήλατα φλαντζωτών βολβοειδών βαλβίδων μετρητών βαλβίδων

Λεπτομέρειες προϊόντος

Παράγουμε είδη σφυρηλατημένου σώματος, τα σώματα χρησιμοποιούνται κυρίως για βαλβίδες, μετρητές και άλλους εξοπλισμούς.

Σε σύγκριση με το χυτό σώμα, η ποιότητα του σφυρηλατημένου σώματος του μετρητή βαλβίδων είναι πολύ καλύτερη, το σφυρηλατημένο σώμα είναι κατάλληλο για τις βαλβίδες υψηλής πίεσης. Σε γενικές γραμμές, το χυτό σώμα με επιρρεπή ελαττώματα, όπως η κοιλότητα συρρίκνωσης, σκωρία, αλλά το πλαστό σώμα δεν θα είχε αυτά τα ελαττώματα, το σφυρηλατημένο σώμα είχε την τέλεια στεγανότητα στα εσωτερικά του.

Τα υλικά μας από σφυρήλατο σώμα μετρητών βαλβίδων: ανοξείδωτοι χάλυβες, χάλυβες άνθρακα, κράματα χάλυβα, 316L, 316, 304L, 304, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, A105, F11, S355J2, Ck45 κ.λπ.

Είχαμε επίσης τις ικανότητες της μηχανουργικής κατεργασίας, της βαφής, της συναρμολόγησης, ώστε να είναι έτοιμο να εφοδιάσουμε το τελειωμένο σφυρηλατημένο σώμα με πλήρες κατεργασμένο, CNC στρογγυλεμένο, αλεσμένο, διάτρητο, σπειρωμένο, βαμμένο, συναρμολογημένο κλπ.

Επιπλέον, μπορούμε να κάνουμε τις δοκιμές πίεσης στο εργοστάσιό μας, έτσι δεν είναι πρόβλημα για εμάς να προμηθεύουμε τα τέλεια σφυρηλατημένα σώματα.

Πηγαίνετε στο χονδρικό εξατομικευμένο σφυρήλατο βαλβίδα μετρητή σφαιροειδές φλαντζών σφυρήλατων σωμάτων του σώματος από έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές σφυρήλατων σφυρήλατων; Στη συνέχεια μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική