Πετροχημικά σφυρήλατα

Πετροχημικά σφυρήλατα

Κλείστε τα σφυρήλατα σφυρήλατα για πετροχημικό εξοπλισμό.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σφυρήλατα ακριβείας που παράγονται από καλούπια.Χαρακτηριστικά των πετροχημικών σφυρήλατων:

Δύσκολο ειδικό τμήμα που χρησιμοποιείται σε είδη πετρελαίου και χημικών εξοπλισμών, βαλβίδες με υψηλή πίεση.


Το πλεονέκτημά μας των πετροχημικών σφυρηλάτων:

JINLUN είχε το μεγάλο σφυρηλάτηση τριβής μέχρι και 12.500 τόνους, μπορούμε να παράγουν τα μεγάλα κλειστά σφυρήλατα σφυριά μέχρι 1.000kg / τεμ που είναι η μεγαλύτερη ακρίβεια σφυρηλάτηση που παράγονται στην περιοχή μας.

Κυρίως υλικά :

4130, A105, F22, 316L, 410SS, κλπ. Μπορούμε επίσης να παραγγείλουμε τα παραγγελθέντα υλικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, ώστε να μπορούμε πάντα να ανταποκρινόμαστε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Ποιότητα :

Έλεγχος των χημικών στοιχείων των πρώτων υλών με φασματόμετρο, ανίχνευση ελαττωμάτων με μαγνητικές σκόνες και υπερήχους. Έλεγχος υπερήχων μετά από προεπεξεργασία. Έλεγχος πίεσης με υδραυλικό, Μέτρηση των μεγεθών των σφυρήλατων κατά είδη οργάνων.

Παραγωγική ικανότητα :

Περίπου 8.000 τόνοι ετησίως, 15 τόνοι ανά βάρδια, 2 βάρδιες ανά ημέρα.

Υπηρεσίες επεξεργασίας και θέρμανσης :

CNC μηχανική κατεργασία ή προ-μηχανουργική κατεργασία στα δικά μας εργαστήρια, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του custmer μας. Θερμοθεραπεία στα συνεργατικά μας εργοστάσια τα οποία είναι εξειδικευμένα στον τομέα του διαλύματος ανόπτησης θέρμανσης, Q + T, σκλήρυνσης, νιτρίδωσης, καρμπυρίσματος κλπ.


Πρόκειται να χονδρικής εξατομικευμένες πετροχημικά σφυρήλατα από έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές σφυρήλατων σφυρηλάτησης; Στη συνέχεια, μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική