Σφυρηλάτηση διπλού ανοξείδωτου χάλυβα

Σφυρηλάτηση διπλού ανοξείδωτου χάλυβα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Πλεονεκτήματα των σφυρήλατων δαπέδων από ανοξείδωτο χάλυβα:

JINLUN είχε το εξαιρετικό εξοπλισμό σφυρηλάτησης, οι έμπειροι εργαζόμενοι χειρίζονται σφυρηλάτηση duplex ανοξείδωτου χάλυβα, η κατάλληλη καμίνι θέρμανσης ο duplex ανοξείδωτους χάλυβες.

Δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους άλλους παραγωγούς να σφυρηλατήσουν διπλή ανοξείδωτο χάλυβα καλά, το 904L είναι εύκολο να ραγίσει όταν σφυρηλατεί. Με πολύχρονη εμπειρία και προηγμένη τεχνολογία, δημιουργήσαμε με επιτυχία πολλούς διπλούς ανοξείδωτους χάλυβες.

 

Μπορούμε να σφυρηλατήσουμε τα σχήματα και στις δύο πλευρές του μακρύ μπαρ.

Ο τομέας επικύρωσης προϊόντος :

Αυτοί οι διπλοί ανοξείδωτοι χάλυβες που χρησιμοποιούνται ευρέως σε πλοία, εναλλάκτες θερμότητας, εξοπλισμό αποστείρωσης οξέων, εξατμιστήρες, βαλβίδες, αντλίες κλπ.


Διαθέσιμα υλικά :

2205, 1.4462, F51, F53, F60 κλπ.


Ποιότητα :

Έλεγχος των χημικών στοιχείων των πρώτων υλών με φασματόμετρο, ανίχνευση ελαττωμάτων με μαγνητικές σκόνες και υπερήχους. Έλεγχος υπερήχων μετά από προεπεξεργασία. Μέτρηση των μεγεθών των πρώτων σφυρήλατων κατά είδη οργάνων.

Παραγωγική ικανότητα :

Περίπου 3.000 τόνοι ετησίως, 5 τόνοι ανά βάρδια, 2 βάρδιες ανά ημέρα.

Επιπλέον υπηρεσίες :

Προ-κατεργασία και CNC μηχανική κατεργασία στα δικά μας εργαστήρια. Θερμοθεραπεία στα συνεργατικά μας εργοστάσια που είναι ειδικοί στον τομέα της λύσης ανόπτησης θέρμανσης, Q + T, κλπ.


Εξεταστική