Σφυρήλατα δαχτυλιδιών γραναζιών

Σφυρήλατα δαχτυλιδιών γραναζιών

Σφυρήλατα δαχτυλίδια γραναζιών με απαιτήσεις υψηλής ποιότητας. Για τις πρώτες ύλες, θα πρέπει να κάνει τη δοκιμή λόγος μείωσης, μακροσκοπική δοκιμή, μικρο δοκιμές, ανάλυση χημικής σύνθεσης. Για τις πρώτες σφυρηλατήσεις μετά την προεπεξεργασία, πρέπει να κάνετε τις δοκιμές UT. Μετά από θερμική κατεργασία σκλήρυνση και σκλήρυνση του ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σφυρήλατα δαχτυλίδια γραναζιών με απαιτήσεις υψηλής ποιότητας. Για τις πρώτες ύλες, θα πρέπει να κάνει τη δοκιμή λόγος μείωσης, μακροσκοπική δοκιμή, μικρο δοκιμές, ανάλυση χημικής σύνθεσης. Για τις πρώτες σφυρηλατήσεις μετά την προεπεξεργασία, πρέπει να κάνετε τις δοκιμές UT. Μετά την απόσβεση της θερμικής επεξεργασίας και τη βαφή των προεπεξεργασμένων δακτυλίων, θα πρέπει να κάνουν δοκιμές σκληρότητας, μηχανικές δοκιμές και μεταλλογραφικές αναλύσεις.


Ως ειδικός προμηθευτής των σφυρήλατων και τυλιγμένων δακτυλίων χωρίς ραφή, παράγουμε πολλά σφυρήλατα δαχτυλίδια με γρανάζια για τους πελάτες μας. Οι δακτύλιοι εργαλείων χρησιμοποιούνται κυρίως σε είδη οχημάτων, όπως τα αυτοκίνητα, τα λεωφορεία, τα φορτηγά κ.λπ.


Οι δακτύλιοι μετάδοσης είναι κατασκευασμένοι από πλαστικοποιημένο σφυρηλάτηση, προ-κατεργασμένο, θερμική κατεργασία με σβέση και απότομη επεξεργασία, CNC μηχανουργική κατεργασία, κοπή με γρανάζια και σκληρυμένα δόντια. Τα κύρια υλικά των δακτυλίων μετάδοσης κίνησης είναι τα C45, 40Cr, 41Cr4, 42CrMo4, 34CrNiMo6.


Είχαμε επίσης την ικανότητα των μηχανικών επεξεργασιών, προ-κατεργασίας, CNC μηχανική κατεργασία, στροφή, άλεση, γεωτρήσεις, λείανση, σπειρώματα, κοπής εργαλείων, κλπ.


Ο πελάτης είναι η κύρια δραστηριότητα μας. Τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες.12

34

Πρόκειται να χονδρικής εξατομικευμένες σφυρήλατο δαχτυλίδι εργαλείων από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές δαχτυλιδιών σφυρήλατων και έλασης; Στη συνέχεια μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική