Άνοιγμα άξονα σφυρηλάτησης

Άνοιγμα άξονα σφυρηλάτησης

Είδη ανοιχτής σφυρηλάτησης. Βαρύ σφυρήλατο άξονα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Το ανοιχτό σφυρηλάτηση, γνωστό και ως ελεύθερο σφυρηλάτηση, είναι μια διαδικασία μεταλλουργίας . Παίρνει θερμό μέταλλο και το συμπιέζει ανάμεσα σε δύο μήτρες.


Μπορούμε να ανοίξουμε πλαστικοποιημένο σε διάφορες πρώτες ύλες, συμπεριλαμβανομένων των τύπων άνθρακα χάλυβα, χάλυβες αλουμινίου, χάλυβες εργαλείων, ανοξείδωτοι χάλυβες, αλουμινίου και χαλκού, C45, S355J2G3, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 304, 316L, 2205 κ.λπ.


Η βαριά ανοιχτή σφυρηλασία μπορεί να φθάσει στα 50.000 κιλά / τεμ, η διάμετρος έως 2.000 χιλιοστά, το μήκος μέχρι 8.000 χιλιοστά.


Κάνουμε πάντοτε τις εργασίες κατεργασίας των ανοιχτών σφυρηλατημένων κοπτικών, συμπεριλαμβανομένης της μηχανουργικής κατεργασίας και της μηχανικής επεξεργασίας CNC με ακριβείς ανοχές.


Δοκιμές των επεξεργασμένων ανοιχτών σφυρηλάτων: έλεγχος των χημικών συνθέσεων μέσω σπεκτρομέτρου, UT και MT μετά από προκατεργασία, έλεγχος της σκληρότητας και των μηχανικών ιδιοτήτων μετά από θερμική επεξεργασία, έλεγχος μεγεθών ανά είδος εργαλείων μέτρησης μετά από κατεργασία με CNC.


Καλά συσκευασίες για εξαγωγή, είχαμε πλήρη εμπειρία για συσκευασίες, μπορούμε πάντα να βρούμε τις σωστές μεθόδους συσκευασίας για διαφορετικά προϊόντα.Εξεταστική