Ανοξείδωτα σφυρήλατα

Η σφυρηλασία είναι μια διαδικασία κατασκευής όπου το μέταλλο πιέζεται, χτυπάει ή πιέζεται με μεγάλη πίεση για να παράγει μέρη υψηλής αντοχής. Ο σφυρηλατημένος ανοξείδωτος χάλυβας είναι ιδανικός για εφαρμογές όπου η μεγάλη αντοχή στη διάβρωση και η ασφάλεια είναι κρίσιμες. Οι σφυρηλατημένες φλάντζες ανοξείδωτου 904L σε ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η σφυρηλασία είναι μια διαδικασία κατασκευής όπου το μέταλλο πιέζεται, χτυπάει ή πιέζεται με μεγάλη πίεση για να παράγει μέρη υψηλής αντοχής. Ο σφυρηλατημένος ανοξείδωτος χάλυβας είναι ιδανικός για εφαρμογές όπου η μεγάλη αντοχή στη διάβρωση και η ασφάλεια είναι κρίσιμες. Οι σφυρήλατες φλάντζες 904L ανοξείδωτου χάλυβα σε φαρμακευτικά μηχανήματα αποτελούν τέλειο παράδειγμα. Υπάρχουν κυρίως τρεις τύποι διεργασιών σφυρηλάτησης: σφυρηλασία ανοιχτής μήτρας, ιδανική για μεγαλύτερα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. κλειστός-σφυρηλάτηση, κατάλληλος για πιο περίπλοκα σχέδια και αυστηρότερες ανοχές. και σφυρηλασία δακτυλιοειδούς έλασης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εφαρμογών σε σχήμα δακτυλίου υψηλής αντοχής.


Υψηλή απόδοση και αντοχή

Η διαδικασία σφυρηλασίας χρησιμοποιείται σε εφαρμογές όπου η απόδοση και η αντοχή είναι κρίσιμες απαιτήσεις.

Τα σφυρήλατα εξαρτήματα βρίσκονται συνήθως σε σημεία πίεσης και σοκ. Τα έμβολα, τα γρανάζια και οι άξονες των τροχών σε αυτοκίνητα και αεροσκάφη υψηλής απόδοσης είναι συχνά κατασκευασμένα από σφυρήλατο ανοξείδωτο χάλυβα.

Εργαλεία του εμπορίου

Τα σφύρα, οι πρέσες και οι εκσκαφείς είναι οι βασικοί τύποι εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία σφυρηλάτησης. Τα σφυριά μπορούν να εφαρμόσουν μια κινητήρια δύναμη έως και 50.000 λίβρες όπου οι πρέσες μπορούν να ασκήσουν δύναμη μέχρι 50.000 τόνους. Οι ανατροπείς είναι βασικά μια πρέσα που χρησιμοποιείται οριζόντια για να αυξάνει τη διάμετρο ενός τεμαχίου εργασίας συμπιέζοντας το μήκος του.

Σήμανση ποιότητας

Το "σφυρηλατημένο" είναι το σήμα ποιότητας στα εργαλεία χειρός και το υλικό. Πένσες, σφυριά, κλειδιά, εργαλεία κήπου και χειρουργικά εργαλεία παράγονται σχεδόν πάντα μέσω σφυρηλάτησης.


Διαδικασίες σφυρηλάτησης από ανοξείδωτο χάλυβα

Ανοίξτε το σφυρηλάτηση

Ιδανικά για την επεξεργασία μεγάλων τεμαχίων ανοξείδωτου χάλυβα, οι ανοικτές πρέσες δεν περιορίζουν τη χαλύβδινη μπίλια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σφυρηλάτησης και χρησιμοποιούν επίπεδες μήτρες χωρίς προφίλ και σχέδια.

Κλειστή κλειστή σφυρηλασία

Το σφυρηλατισμένο σφυρηλάτηση, γνωστό και ως σφυρηλασία, μπορεί να παράγει μια σχεδόν απεριόριστη ποικιλία σχηματισμών που κυμαίνονται από απλές ουγγιές έως πάνω από 500 κιλά. Όπως υποδηλώνει το όνομα, δύο ή περισσότερες μήτρες που περιέχουν εντυπώσεις συγκεντρώνονται καθώς η σφυρηλασία υφίσταται πλαστική παραμόρφωση. Επειδή οι μήτρες περιορίζουν τη ροή των μετάλλων, αυτή η διαδικασία μπορεί να αποδώσει πιο πολύπλοκα σχήματα και μικρότερες ανοχές από τη σφυρηλασία ανοιχτής μήτρας. Η σφυρηλασία με την εμφάνιση-πεθαίνουν για την πλειονότητα της παραγωγής σφυρηλάτησης από ανοξείδωτο χάλυβα

Σφυρηλασία με δακτυλίους

Όταν οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν υψηλή αντοχή, συνιστώσα κυκλικής διατομής, δεν υπάρχει αντιστοιχία για σφυρηλάτηση με δακτυλίους. Η διαδικασία τυπικά αρχίζει με ένα σφυρηλάτηση ανοικτού μήτρα για να δημιουργηθεί ένα προσχηματισμένο δακτύλιο, διαμορφωμένο σαν ένα ντόνατς. Στη συνέχεια, αρκετοί κύλινδροι ασκούν πίεση επί του προπλάσματος μέχρις ότου επιτευχθεί το επιθυμητό πάχος και ύψος τοιχώματος. Οι διαρθρώσεις μπορούν να είναι επίπεδες, όπως ένα πλυντήριο ή τα ύψη χαρακτηριστικών άνω των 20 ίντσες. Οι δακτύλιοι μπορούν να κυλιούνται σε πολλά μεγέθη, από μανίκια με κύλινδρο έως μεγάλα δοχεία πίεσης.


Πρόκειται να χονδρικής εξατομικευμένα ανοξείδωτα σφυρήλατα από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές σκραπ; Στη συνέχεια μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική