Άξονας από ανοξείδωτο χάλυβα

Άξονας από ανοξείδωτο χάλυβα

Σφυρήλατος και κατεργασμένος άξονας από ανοξείδωτους χάλυβες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πλεονεκτήματα του άξονα από ανοξείδωτο χάλυβα:

JINLUN είχε την εξαιρετική εξοπλισμό σφυρηλάτησης, έμπειροι εργαζόμενοι χειρίζονται σφυρηλάτηση από ανοξείδωτο χάλυβα, το κατάλληλο καμίνι θέρμανσης των ανοξείδωτων χαλύβων.


Μερικές φορές, χρησιμοποιούμε τα εργαλεία σφυρηλασίας όταν σφυρηλατούμε τις φλάντζες στις πλευρές αντί για το ελεύθερο σφυρηλατημένο.


Ο τομέας επικύρωσης προϊόντος :

Αυτοί οι άξονες από ανοξείδωτο χάλυβα που χρησιμοποιούνται ευρέως για πλοία, εναλλάκτες θερμότητας, εξοπλισμό αποσκλήρυνσης οξέων, εξατμιστήρες, βαλβίδες, αντλίες κ.λπ.


Διαθέσιμα υλικά :

316L, 304, 2205, 1.4462, F51, F53, F60, 904L, κλπ.


Ποιότητα :

Έλεγχος των χημικών στοιχείων των πρώτων υλών με φασματόμετρο, ανίχνευση ελαττωμάτων με μαγνητικές σκόνες και υπερήχους. Έλεγχος υπερήχων μετά από προεπεξεργασία. Μέτρηση των μεγεθών των πρώτων σφυρήλατων κατά είδη οργάνων.

Παραγωγική ικανότητα :

Περίπου 3.000 τόνοι ετησίως, 5 τόνοι ανά βάρδια, 2 βάρδιες ανά ημέρα.

Επιπλέον υπηρεσίες :

Προ-κατεργασία και CNC μηχανική κατεργασία στα δικά μας εργαστήρια. Θερμοθεραπεία στα συνεργατικά μας εργοστάσια που είναι ειδικοί στον τομέα της λύσης ανόπτησης θέρμανσης, Q + T, κλπ.


Πρόκειται να χονδρικής προσαρμοσμένη άξονα από ανοξείδωτο χάλυβα από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές σφυρηλάτησης; Στη συνέχεια, μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική