Σφυρήλατα τροχών

Σφυρήλατα τροχών

Έλαση σφυρήλατων τροχών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πλεονέκτημα των σφυρήλατων τροχών:

Η διάμετρος έως 5.000 χιλιοστά, εκτός από τα σφυρήλατα κράμα αλουμινίου για τροχούς, μπορούμε επίσης να παράγουμε τα ανοξείδωτα σφυρήλατα για ειδικούς τροχούς.

Ο τομέας επικύρωσης προϊόντος :

Μηχανήματα ορυχείων, μηχανήματα κατασκευής, ειδικά μηχανήματα κλπ.

Διαθέσιμα υλικά :

Ck45, 42CrMo4, 17CrNiMo6, 34CrNiMo6, 304, 316L, κλπ. Μπορούμε επίσης να κλείσουμε τα χαλυβουργικά υλικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη μας, έτσι ώστε να μπορούμε πάντα να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας.

Ποιότητα :

Έλεγχος των χημικών στοιχείων των πρώτων υλών με φασματόμετρο, ανίχνευση ελαττωμάτων με μαγνητικές σκόνες και υπερήχους. Έλεγχος υπερήχων μετά από προεπεξεργασία. Μέτρηση των μεγεθών των πρώτων σφυρήλατων κατά είδη οργάνων.

Παραγωγική ικανότητα :

Περίπου 6.000 τόνοι ετησίως, 15 τόνοι ανά βάρδια, 2 βάρδιες ανά ημέρα.

Επιπλέον υπηρεσίες :

Προ-κατεργασία και CNC μηχανική κατεργασία στα δικά μας εργαστήρια. Θερμοθεραπεία στα συνεργατικά μας εργοστάσια τα οποία είναι εξειδικευμένα στον τομέα του διαλύματος ανόπτησης θέρμανσης, Q + T, σκλήρυνσης, νιτρίδωσης, καρμπυρίσματος κλπ.

Πρόκειται να χονδρικής εξατομικευμένες σφυρήλατα τροχών από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές σφυρηλάτησης; Στη συνέχεια, μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική