Σχετικά με ανοξείδωτο χάλυβα Σωληνομαστούς πατώντας ανάλυση

1. Πατήστε το σχεδιασμό και την κατασκευή

(1) Χρησιμοποιήστε ένα υλικό καλής βρύσης. Προσθέσετε ειδικά στοιχεία ανάμιξης σε τακτική υψηλής ταχύτητας εργαλείο χάλυβα, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη βρύση αντοχή και ανθεκτικότητα φθορά.

(2) πατήστε στο νήμα με επικάλυψη επίστρωμα νιτριδίων τιτανίου, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το πατήστε αντοχή στη φθορά, αντοχή στη θερμότητα και λιπαντική ικανότητα.

(3) αυξάνει τη βρύση πριν από την κατάλληλη γωνία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ως τη βρύση πριν από τη γωνία είναι πάρα πολύ μεγάλο μαχαίρι στην πλάτη είναι πιθανό να προκαλέσει ξεφλούδισμα και πατήστε πάτημα τα νήματα πολυγωνικό.

(4) ενδείκνυται να αυξήσει το κτύπημα φτυάρι πίσω. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως το φτυάρι πίσω πάρα πολύ μεγάλο μαχαίρι στην πίσω γωνία επιρρεπείς στο φαινόμενο μέσα το τσιπ σε την πίσω βρύση και υποκλοπών έξω το νήμα φινίρισμα κακώς.

(5) μια λογική επιλογή εργαλείο μεθόδους θερμικής επεξεργασίας να αξιοποιήσει τόσο σκληρότητα και ανθεκτικότητα.

2, την ορθολογική χρήση της βρύσης

Επεξεργασίας πρέπει να λαμβάνει υπόψη διαφορετικούς τύπους τσιπ του επεξεργαζόμενου κομματιού. Όταν είναι απαραίτητο, πρέπει επίσης να πατήστε νέα άλεση, λείανση αρχής είναι να προσπαθήσει να κρατήσει ήρεμος όταν πατώντας το τσιπ απαλλαγή φλάουτα, να αποτρέψει το γρατσούνισμα μηχανικά νήμα.