Ανάλυση σχετικά με τη δομή της αγοράς και τον τρόπο λειτουργίας της βιομηχανίας σφυρηλάτησης

Ανάλυση σχετικά με τη δομή της αγοράς και τον τρόπο λειτουργίας της βιομηχανίας σφυρηλάτησης

Ανάλυση σχετικά με τη δομή της αγοράς και τον τρόπο λειτουργίας της βιομηχανίας σφυρηλάτησης
Σφυρήλατα αναφέρεται στη χρήση εξοπλισμού και έργων σφυρηλάτησης (μούχλα) με το ρόλο της πλαστικής παραμόρφωσης κενών ή ράβδων, προκειμένου να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο μέγεθος, σχήμα και ποιότητα των μεθόδων επεξεργασίας των κομματιών. Επεξεργασία κοπής για να εξασφαλιστεί η συνέχεια της οργάνωσης των μεταλλικών ινών, έτσι ώστε τα σφυρήλατα του ινώδους ιστού και των σφυρηλάτων να σχηματίζουν συνεπή, πλήρη μεταλλική γραμμή, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα μέρη έχουν καλές μηχανικές ιδιότητες και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ως εκ τούτου, οι Forgingss χρησιμοποιούνται ευρέως στον κλάδο της αεροδιαστημικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της ναυπηγικής βιομηχανίας, των μηχανημάτων, των όπλων, του πετροχημικού εξοπλισμού, της βιομηχανίας ενέργειας και της μεταλλουργίας.
Η σύγχρονη βιομηχανία σφυρηλάτησης στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες ανεπτυγμένες χώρες έχει εκατό χρόνια ιστορίας, η προηγμένη τεχνολογία σκραπ και τεχνολογία σφυρηλάτησης είναι η Γερμανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιαπωνία και η Ρωσία και άλλες χώρες μονοπώλιο. Η βιομηχανία της Σφυρηλάτησης της Κίνας ξεκίνησε αργότερα πιο ανεπτυγμένες χώρες, πολλά από τα βασικά προϊόντα ελεύθερου σφυρηλάτησης εξαρτώνται κυρίως από τις εισαγωγές, αλλά με το επίπεδο οικονομικής ανάπτυξης και τις ευκαιρίες συναλλάγματος αυξήθηκαν, η τεχνολογία της Κοίλης Κοχύλης και η τεχνολογική πρόοδος προχωρούν γρήγορα, localization, ορισμένα προϊόντα έχουν εξαχθεί στο εξωτερικό και μπορούν να ανταγωνιστούν με παρόμοια προϊόντα στις ανεπτυγμένες χώρες.
Πρώτον, ανάλυσης μεγέθους αγοράς σφυρηλασίας
Με την πρόοδο της οικονομικής ανάπτυξης και της βιομηχανίας κατασκευής εξοπλισμού, η βιομηχανία μεταποίησης βιομηχανικών παραγώγων της Κίνας ξεκίνησε μια νέα περίοδο ταχείας ανάπτυξης. Σύμφωνα με το New World Industry Research Center κυκλοφόρησε το "2017-2021 Κίνα Βιομηχανία Σφυρηλάτηση της αγοράς βιομηχανία ειδική έρευνα και ανάπτυξη της ανάλυσης της εξέλιξης της εξέλιξης", 2011-2016 Κίνα Κοχύλια παραγωγή από 7.084.600 τόνους το 2011 σε 20.161.300 τόνους, Ειδικά το 2014, .
Δεύτερον, ανάλυση προτύπων ανάπτυξης σφυρηλάτησης
Από την παγκόσμια βιομηχανία σφυρηλάτησης, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία και την Ιαπωνία, στην τεχνολογία Σφυρηλάτηση, η τεχνολογία και το εξάρτημα του Forgings κατέχουν ηγετική θέση στον κόσμο, μακροπρόθεσμο μονοπώλιο της μεγάλης κλίμακας παραγωγής κοσμημάτων υψηλών προδιαγραφών. Τα τελευταία χρόνια, με την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας, της Ινδίας, της Βραζιλίας και άλλων αναπτυσσόμενων χωρών, ο εξοπλισμός βιομηχανίας σφυρηλάτησης για να βελτιώσει σταθερά τη στάθμη της ταχείας δυναμικότητας Σφυρηλάτησης, σε ορισμένους τομείς προϊόντων και στις ανεπτυγμένες χώρες, για να διαμορφώσει ένα πρότυπο ανταγωνισμού.
Μετά τη μεταρρύθμιση και το άνοιγμα, λόγω της ενθάρρυνσης των εθνικών πολιτικών και της προώθησης της ζήτησης της αγοράς, η βιομηχανία χαλιών της Κίνας έχει ταχεία ανάπτυξη. Επί του παρόντος, η βιομηχανία εξοπλισμού της Κίνας Forgingss κατέχει το κορυφαίο επίπεδο στον κόσμο, η ικανότητα κοίλανσης στην πρωτοπορία του κόσμου, στον τομέα των μεγάλων κλειστών καλουπώματος και των σφυρηλάτων έχει επίσης κάνει μια σημαντική ανακάλυψη, ορισμένα προϊόντα έχουν σπάσει το ξένο μονοπώλιο, στις πρώτες ύλες, στην τεχνολογία θερμικής επεξεργασίας και στις ανεπτυγμένες χώρες Υπάρχει ένα ορισμένο κενό που περιορίζει την περαιτέρω ανάπτυξη της βιομηχανίας σφυρηλάτησης της Κίνας.
Επί του παρόντος, το συνολικό ανταγωνιστικό τοπίο της βιομηχανίας της Κίνας είναι: οι μεγάλες κρατικές συνολικές σφυρηλατημένες επιχειρήσεις έχουν το κεφάλαιο, τον εξοπλισμό και τα πλεονεκτήματα του προσωπικού, καθώς και τη μακροπρόθεσμη παραγωγή σημαντικού εξοπλισμού Σφυρήλατα τη χώρα Σφυρήλατα, η εμπειρία είναι πολύ πλούσια στον κλάδο σε μια κυρίαρχη θέση; Ευέλικτη λειτουργία, προσαρμογή στην ικανότητα της αγοράς, σε ορισμένα τμήματα της αγοράς για να διαμορφώσουν το δικό τους μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Τρίτον, ανάλυσης επιχειρησιακών μοντέλων βιομηχανίας σφυρηλάτησης
Βιομηχανία σφυρηλάτησης λόγω της ιδιαίτερης φύσης των προϊόντων της, γενικά για τα έθιμα. Ως εκ τούτου, η βιομηχανία σφυρηλάτησης είναι γενικά σύμφωνη με τον τρόπο λειτουργίας "να πωλεί παραγωγή", από τον πελάτη ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες του ή σύμφωνα με ορισμένα πρότυπα για την "προσαρμογή" ενός ορισμένου αριθμού συγκεκριμένων προϊόντων Σφυρηλάτησης, και σε μια ορισμένη χρονική περίοδο. Η βιομηχανία σφυρηλάτησης είναι ένα άλλο σημαντικό λειτουργικό χαρακτηριστικό των προσόντων πρόσβασης. Πολλές βιομηχανίες για την ποιότητα των προϊόντων Forgingss είναι υψηλότερες, γενικά έχουν ορισμένα πρότυπα πρόσβασης στη βιομηχανία, προκειμένου να ενισχυθεί και να προστατευθεί η ποιότητα των προϊόντων. Για παράδειγμα, στην αγορά εξοπλισμού υπό πίεση της ΕΕ τα προϊόντα πρέπει να περάσουν πιστοποίηση PED ή AD2000. Μερικοί μεγάλοι κατασκευαστές στον κλάδο, επειδή πρέπει να πιστοποιηθεί η εφαρμογή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, η ανάγκη πιστοποίησης των παραγωγικών επιχειρήσεων και ακόμη και οι κατασκευαστές των παραγωγικών επιχειρήσεων.