Κίνα Σφυρηλασία μετασχηματισμού βιομηχανία και αναβάθμιση του δρόμου

Κίνα Σφυρηλάτηση βιομηχανία μετασχηματισμό και την αναβάθμιση του δρόμου

Σφυρήλατα είναι δύο μέρη του σωλήνα ή άλλα εξαρτήματα σωληνώσεων, συμπεριλαμβανομένων τριών ζεύξεων, τεσσάρων συνδέσμων, σφυρήλατων, αγκώνα, κεφαλή, φλάντζα και ούτω καθεξής. Τα βιομηχανικά προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως στους τομείς των πετροχημικών, του φυσικού αερίου, της ναυπηγικής βιομηχανίας, της ηλεκτρικής ενέργειας και της ιατρικής, ειδικά σε αναδυόμενους τομείς όπως η ναυτική μηχανική και η πυρηνική ενέργεια. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως στους τομείς της πετροχημικής βιομηχανίας, του φυσικού αερίου, της ναυπηγικής βιομηχανίας, της ηλεκτρικής ενέργειας και της ιατρικής, ιδιαίτερα στη ναυτική μηχανική και την πυρηνική ενέργεια. Ο χώρος είναι τεράστιος.

Η ταχεία ανάπτυξη της Βιομηχανικής Βιομηχανίας Σφυρηλάτησης στον κατάντη τομέα θα οδηγήσει στη μεγάλη ζήτηση για εξαρτήματα μεγάλης διαμέτρου, σύνθετα υλικά, εξαρτήματα υψηλής απόδοσης και υψηλής αξιοπιστίας. Προς το παρόν, η ζήτηση βιομηχανικής ενέργειας για βιομηχανικούς μεταλλικούς σωλήνες μειώθηκε, κυρίως για τις γενικές επιδόσεις, το χαμηλό τεχνικό περιεχόμενο της θερμικής ενέργειας που εγκαταστάθηκε με τη ζήτηση για εξαρτήματα σωληνώσεων πτώση. Όμως, η φλάντζα αιολικής ενέργειας, τα εξαρτήματα σωληνώσεων πυρηνικής ποιότητας και τα μεγάλης διαμέτρου, μη τυποποιημένα, υψηλής απόδοσης εξαρτήματα σωληνώσεων θερμικής μονάδας ισχύος και άλλα βασικά εξαρτήματα, τα οποία εξακολουθούν να είναι ελλιπή, ορισμένα πρέπει να βασίζονται στις εισαγωγές. Με την επιτάχυνση της αστικοποίησης στην Κίνα, η ανάπτυξη πεδίων πετρελαίου και φυσικού αερίου, η μεταφορά ναυτιλιακών παραγγελιών στον κόσμο, η κατασκευή θαλάσσιων πόρων και η κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη έλλειψη προσφοράς και ζήτησης στην ήδη υπάρχουσα μικρή αγορά εφοδιασμού.

Ανάλυση των επόμενων ετών η βιομηχανική μεταλλική σωλήνωση χαμηλής πίεσης της χώρας ετήσια κατανάλωση 1,5 εκατομμύρια τόνους, υψηλής πίεσης βιομηχανικών μεταλλικών σωληνώσεων ετήσια κατανάλωση περίπου 2,3 εκατομμύρια τόνους, συν τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, η βιομηχανία βιομηχανικών μεταλλικών σωλήνων της Κίνας στη συνολική ετήσια ζήτηση περίπου 4,5 εκατομμύρια τόνους περίπου. Η παγκόσμια ετήσια βιομηχανική κατανάλωση εξαρτημάτων σωληνώσεων υψηλής πίεσης τουλάχιστον 23,4 εκατομμύρια τόνους, η ικανότητα αγοράς πάνω από 90 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Τα εξαρτήματα σωληνώσεων από ανοξείδωτο χάλυβα πρέπει να έχουν μια συγκεκριμένη κλίση, τροφοδοσία ύδατος από ανοξείδωτο χάλυβα εξαρτήματα σωληνώσεων στο χαμηλότερο σημείο για να εγκαταστήσετε το βύσμα αποστράγγισης ή τη βαλβίδα εκκένωσης, η κλίση των σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα πρέπει να είναι κλίση στη συσκευή αποστράγγισης για να διευκολύνεται η ροή ανοξείδωτου χάλυβα και την εκκένωση συντήρησης. Ανοξείδωτα εξαρτήματα σωληνώσεων πρέπει να ρυθμιστεί για να πληρούν τις ακόλουθες απαιτήσεις: τροφοδοσία ύδατος από ανοξείδωτο χάλυβα εξαρτήματα σωληνώσεων θα πρέπει να εγκατασταθεί προς την κατεύθυνση της ροής των σωλήνων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα σύμφωνα με την κατεύθυνση της κλίσης πρέπει να είναι συνεπής, κλίση πρέπει να είναι ευθεία. Η παροχή νερού πρέπει να είναι 0,002 ~ 0,005 κλίση, γενικά θα πρέπει να εξασφαλίζει ότι η τυπική κλίση 0,003 και κλίση στη συσκευή εκκένωσης νερού.

Η διαδικασία παραγωγής των Σφυρήλατων Υψηλής Πίεσης συγκολλάει πρώτα πολυγωνικό δακτυλιοειδές κέλυφος με πολυγωνική εγκάρσια τομή ή πολυγωνικό ανεμιστήρα σχήματος κελύφους με κλειστό άκρο και στα δύο άκρα. Αφού γεμίσει η εσωτερική πίεση με το μέσο πίεσης, εφαρμόζεται η εσωτερική πίεση και η διατομή μεταβάλλεται από το πολύγωνο στο Γύρο και τελικά γίνεται κυκλικό δακτύλιο. Ανάλογα με τις ανάγκες, ένα κυλινδρικό κέλυφος μπορεί να κοπεί σε τέσσερα 90 σφυρήλατα ή έξι 60 σφυρήλατα υψηλής πίεσης ή άλλες προδιαγραφές σφυρηλασίας υψηλής πίεσης, η διαδικασία είναι κατάλληλη για κατασκευή διαμέτρου σφυρηλάτησης υψηλής πίεσης και σφράγισης. τυχόν προδιαγραφές για μεγάλα σφυρήλατα, είναι η κατασκευή μεγάλων εθνικών προτύπων Σφυρήλατα η ιδανική μέθοδος.

Τα σφυρήλατα υψηλής πίεσης είναι κατάλληλα για το σύστημα αγωγών πετρελαίου, φυσικού αερίου, χημικής βιομηχανίας, υδροηλεκτρικής ενέργειας, κατασκευής και λέβητα κλπ. Είναι δυνατή η εξοικονόμηση του εξοπλισμού και του κόστους μούχλας χωρίς λαμπτήρα σωλήνα ως πρώτη ύλη και μπορεί να ληφθεί οποιαδήποτε μεγάλη διάμετρος και σχετικά λεπτό πάχος τοιχώματος Για τους δύο παραπάνω λόγους, μπορεί να συντομεύσει τον κύκλο κατασκευής, το κόστος παραγωγής μειώνεται σημαντικά. Επειδή δεν απαιτεί κανένα ειδικό εξοπλισμό, ειδικά κατάλληλο για μεγάλης κλίμακας μεταποίηση εθνικών προτύπων. Μπιτλ για το επίπεδο ή μπορεί να αναπτυχθεί επιφάνεια, και έτσι το υλικό είναι απλό, εύκολο Εγγύηση, εύκολη συναρμολόγηση και συγκόλληση