Η επιφάνεια των φλαντζών έχει μια σκληρή επίδραση στη σφραγίδα;

Η επιφάνεια της φλάντζας έχει μια δυσμενή επίδραση στη σφράγιση;

Είναι οι φλάντζες πιο ομαλή τόσο καλύτερη; Στην πραγματικότητα, αυτό δεν συμβαίνει, αυτή η ανάγκη να δούμε πού χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε οι φλάντζες θα έχουν διαφορετική τραχύτητα επιφανείας, τους ακόλουθους κατασκευαστές φλαντζών για να σας δώσουν μια λεπτομερή περιγραφή του προσωπικού.

Η τραχύτητα της επιφάνειας των φλαντζών στο σφραγιστικό αποτέλεσμα μεγάλης κρούσης, ειδικά όταν χρησιμοποιείται μη μαλακό παρέμβυσμα, η τιμή τραχύτητας της επιφάνειας στεγανοποίησης είναι μία από τις κύριες αιτίες διαρροής. Για παράδειγμα, περιστρέφοντας την επιφάνεια φλαντζών του μαχαιριού είναι μια σπείρα, η χρήση μεταλλικού παρεμβύσματος, αν η τιμή τραχύτητας είναι μεγάλη, η φλάντζα δεν μπορεί να μπλοκάρει τη λεπίδα μαχαιριού που σχηματίζεται από την αυλάκωση σπειροειδούς, υπό πίεση, τα μέσα θα διαρρεύσει αυτή την τάφρο.

Το μαλακό παρέμβυσμα έχει πολύ χαμηλότερο βαθμό ομαλότητας στην επιφάνεια των φλαντζών, επειδή είναι εύκολο να παραμορφωθεί και να μπλοκάρει την κοπτική άκρη, αποτρέποντας έτσι τη διαρροή. Στο μαλακό παρέμβυσμα, οι φλάντζες είναι πολύ ομαλές αλλά όχι κακές, επειδή αυτή τη στιγμή η αντίσταση διαρροής διασύνδεσης γίνεται μικρότερη.

Ως εκ τούτου, όταν αγοράζουμε Φλάντζες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με το δικό τους περιβάλλον για να επιβεβαιώσουν εάν είναι απαραίτητο να ομαλή ή ακατέργαστη σημείο, φυσικά, δεν ξέρετε πού να συμβουλευτείτε τους κατασκευαστές Φλάντζας του προσωπικού, θα σας δώσουμε την καλύτερη χρήση του προγράμματος.

Φλάντζες από ανοξείδωτο χάλυβα, επειδή ο ανοξείδωτος χάλυβας έχει καλή αντοχή στη διάβρωση, ώστε να μπορεί τα κατασκευαστικά μέρη να διατηρούν την ακεραιότητα του σχεδιασμού μηχανικής. Οι φλάντζες δεν προκαλούν διάβρωση, διάτρηση, διάβρωση ή φθορά. Φλάντζες που περιέχουν χλώριο παρέχουν επίσης μηχανική αντοχή και υψηλή επιμήκυνση σε μία, εύκολη κατασκευή εξαρτημάτων, μπορούν να ικανοποιηθούν με τις ανάγκες των αρχιτεκτόνων και των διαρθρωτικών σχεδιαστών. Όλα τα μέταλλα αντιδρούν με οξυγόνο στην ατμόσφαιρα για να σχηματίσουν ένα φιλμ οξειδίου στην επιφάνεια. Αν σχηματιστούν οπές, η επιφάνεια του ανθρακούχου χάλυβα μπορεί να στερεωθεί με βαφή ή με ανθεκτικό στην οξείδωση μέταλλο, αλλά όπως είναι γνωστό, αυτή η προστασία είναι μόνο μια μεμβράνη.

Οι φλάντζες στη χρήση της διαδικασίας περιλαμβάνουν:

1, chrome φλάντζες σωλήνα μετά τη σκλήρυνση των αμερικανικών πρότυπο φλάντζες φλαντζών μεγαλύτερο, επιρρεπείς σε ρωγμές. Εάν ο ίδιος τύπος συγκόλλησης ηλεκτροδίου από ανοξείδωτο χάλυβα χρώμιο (G202, G207), πρέπει να είναι προθερμαντικό περισσότερο από 300 ℃ και 700 ℃ μετά την αργή ψύξη. Εάν η συγκόλληση δεν μπορεί να γίνει μετά την συγκόλληση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρόδιο σωλήνα φλάντζας (A107, A207).

2, Φλάντζες, προκειμένου να βελτιωθεί η αντίσταση στη διάβρωση και η δυνατότητα συγκόλλησης και η κατάλληλη αύξηση της ποσότητας των στοιχείων σταθερότητας Ti, Nb, Mo, κ.λπ., καλύτερα από τις φλάντζες χρωμίου καλύτερα. Όταν χρησιμοποιείτε τον ίδιο τύπο ηλεκτροδίου φλάντζας χρωμίου (G302, G307), θα πρέπει να προθερμάνετε περισσότερο από 200 ℃ και 800 ℃ μετά τη σκλήρυνση γύρω από τη θεραπεία. Εάν η συγκόλληση δεν μπορεί να υποβληθεί σε θερμική επεξεργασία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρόδιο εξαρτημάτων φλαντζών (A107, A207).

3, για να αποφευχθεί η κάλυψη των φλαντζών που προκαλείται από τη διάβρωση των ματιών, το ρεύμα συγκόλλησης δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ, λιγότερο από περίπου 20% ηλεκτρόδιο άνθρακα, το τόξο δεν πρέπει να είναι πολύ μακρύ, κρύο ανάμεσα στα στρώματα, .

4, το ηλεκτρόδιο θα πρέπει να χρησιμοποιείται για να στεγνώσει, τιτανίου τύπου ασβεστίου θα πρέπει να αποξηραμένα σε 150 ℃ για 1 ώρα, χαμηλή τύπου υδρογόνου πρέπει να είναι 200-250 ℃ ξήρανση 1 ώρα (δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται ξήρανση, ή εύκολο να ξεφλουδίσει το φλοιό του δέρματος ), για να αποτρέψετε τη συγκόλληση πετρελαίου και άλλων ρύπων, έτσι ώστε να μην προκαλεί η συγκόλληση να αυξήσει την περιεκτικότητα σε άνθρακα και να επηρεάσει την ποιότητα της συγκόλλησης.

5, συγκόλληση σωλήνων φλαντζών, με επανειλημμένη θερμική καταβύθιση καρβιδίων, μείωση της αντοχής στη διάβρωση και μηχανικές ιδιότητες.

6, σωλήνας χαμηλής πίεσης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις φλάντζες σύρμα, πίεση άνω των 4 kg με τη χρήση των φλαντζών συγκόλλησης, το ηλεκτρόδιο πρέπει να έχει καλή αντοχή στη διάβρωση και αντοχή στην οξείδωση. Προσθέστε ένα παρέμβυσμα μεταξύ των δύο φλαντζών και σφίξτε το με βίδες. Διαφορετικές φλάντζες πίεσης έχουν διαφορετικό πάχος και χρησιμοποιούν διαφορετικούς κοχλίες.