Η επεξεργασία των φλαντζών είναι πιο επιρρεπής σε προβλήματα

Η επεξεργασία των φλαντζών είναι πιο επιρρεπής σε προβλήματα

Η επεξεργασία σφυρηλασίας των φλαντζών είναι πολύ υψηλή ή η θερμοκρασία θέρμανσης είναι πολύ υψηλή ή στη ζώνη θέρμανσης υψηλής θερμοκρασίας για να παραμείνει για πολύ καιρό, το οξυγόνο του κλιβάνου και άλλα οξειδωτικά αέρια διεισδύουν στο διάκενο μεταξύ των μεταλλικών κόκκων και του σιδήρου, του θείου, του άνθρακα και άλλης οξείδωσης το σχηματισμό συντήκτων οξειδίου τήξης, την καταστροφή της σχέσης μεταξύ των κόκκων, έτσι ώστε το πλαστικό υλικό απότομη πτώση. Για να κάψετε ένα σοβαρό μέταλλο, αφαιρέστε το χοντρό όταν το φως χτυπήσει στη ρωγμή, τραβήξτε το μακρύ χρονικό διάστημα θα εμφανιστεί στις καυτικές ρωγμές.

Ο ορείχαλκος είναι ραγισμένος στην επιφάνεια των σφυρηλάτων φλαντζών. Παρατήρηση υψηλής ισχύος, ο ανοικτός κίτρινος χαλκός (ή στερεό διάλυμα χαλκού) κατά μήκος της κατανομής των ορίων των κόκκων. Όταν το κενό φλαντζών θερμαίνεται, όπως το υπολειμματικό οξείδιο του χαλκού στον κλίβανο, ο οξειδωμένος χάλυβας μειώνεται σε ελεύθερο χαλκό σε υψηλή θερμοκρασία και τα τετηγμένα άτομα χάλυβα εκτείνονται κατά μήκος του ορίου των κόκκων ωστενίτη, εξασθενίζοντας τη σχέση μεταξύ των κόκκων. Επιπλέον, όταν η ποσότητα του χαλκού στον χάλυβα είναι υψηλότερη [> 2% (κλάσμα μάζας)], όπως η θέρμανση σε οξειδωτική ατμόσφαιρα, σχηματίζοντας μια πλούσια σε χαλκό στρώση κάτω από το οξείδιο του σιδήρου,

Δεν υπάρχει αυστηρό όριο θερμοκρασίας μεταξύ υπερθέρμανσης και υπερθέρμανσης. Γενικά, στα χαρακτηριστικά οξείδωσης και τήξης των κόκκων για τον προσδιορισμό της καύσης. Για άνθρακα χάλυβα, όταν το τήγμα των κόκκων σιτηρών, σοβαρές χάλυβες οξείδωσης πεθαίνουν (χάλυβα υψηλής ταχύτητας, Cr12 χάλυβα, κλπ.) Πάνω από το καύσιμο, το όριο των κόκκων λόγω της τήξης των οστών ψαριών. Όταν το κράμα αλουμινίου καίει το τρίγωνο τήξης των τεμαχίων σιτηρών και την μπάλα επανελάσεως και ούτω καθεξής. Σφυρηλάτηση μετά από καύση, συχνά δεν μπορεί να σωθεί, έπρεπε να διαλύσει.

Οι ενσωματωμένες φλάντζες είναι μια σύνδεση φλάντζας. Επίσης ανήκουν στο λαιμό με ένα ζευγάρι φλαντζών χαλύβδινων σωλήνων. Το υλικό είναι ανθρακούχο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, κράμα χάλυβα και ούτω καθεξής. Στα διάφορα εγχώρια πρότυπα, με το IF να αντιπροσωπεύει τις συνολικές φλάντζες. Χρησιμοποιείται σε σωλήνες υψηλής πίεσης. Διαδικασία παραγωγής για σφυρηλάτηση. Τα συνολικά προϊόντα Flanges, με τη χρήση 11 διαδικασιών επεξεργασίας ακριβείας, ομαλής και ομαλής επιφάνειας, μπορούν να είναι σύμφωνα με το αμερικανικό πρότυπο ASME, το γερμανικό πρότυπο DIN, την ετικέτα της ΕΕ, το ιαπωνικό πρότυπο και το κινεζικό πρότυπο για την παραγγελία.

Με τη συγκόλληση του αυχένα με φλάντζες Οι φλάντζες και οι ολόσωμες φλάντζες συγκολλούνται με συγκόλληση, έχουν μακρύ λαιμό, πώς να κοιτάξουμε από την εμφάνιση του μεγέθους και τη χρήση της διαφοράς μεταξύ του λαιμού και των φλαντζών Φλάντζες Φλάντζες Από την άποψη της εμφάνισης, το συνολικό άκρο του φλαντζωτού σωλήνα από το πάχος του σωλήνα φλάντζας συγκόλλησης συγκόλλησης, η συνολική διάμετρος των φλαντζών επιπλέον των PN1.6MPa, DN450 πάνω από τα υπόλοιπα είναι ίδια με την ονομαστική διάμετρο. Οι συνολικές φλάντζες του ύψους του αυχένα είναι υψηλές, το πάχος του πάχους τοιχώματος είναι σχετικά παχύ, με το πρότυπο αναφοράς των φλαντζών να μπορεί να φανεί καθαρά.

Από την άποψη της εφαρμογής, οι φλάντζες συνολικά συνδέονται με τις φλάντζες της συσκευής, όπως οι φλάντζες στη βαλβίδα, οι φλάντζες και η βαλβίδα είναι ένα σύνολο, όχι μέσω της σύνδεσης συγκόλλησης. Οι συνολικές φλάντζες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του εξοπλισμού, στο σχεδιασμό του αγωγού, σχεδόν δεν χρησιμοποιούνται. Και οι φλάντζες συγκόλλησης στο λαιμό και η βαλβίδα, η αντλία και ο λοιπός εξοπλισμός που συνδέονται όταν χρησιμοποιούνται, συγκολλούνται στη σωλήνωση, το μέγεθος της διασύνδεσης της ουράς και οι αντίστοιχοι σωλήνες / τεμάχια της εξωτερικής διαμέτρου, πάχος τοιχώματος, μπορούν να συγκολληθούν απευθείας στη σύνδεση.