Δικό μου αυτοκίνητο μετά μεγάλων σφυρήλατων σφυρηλάτηση θερμική επεξεργασία

Βλαπτικότητα λευκό λευκό σημείο 1.1 είναι μια εσωτερική ρωγμές που προκαλούνται από το υδρογόνο σε χάλυβα, στερεά κατάσταση υδρογόνου υψηλή περιεκτικότητα σε χάλυβα, ο χάλυβας γίνεται εύθραυστο σημαντικά, στην ουσία, οι λευκές κηλίδες είναι επίσης εύθραυστα αποτυχία. Η παρουσία των λευκών κηλίδων έτσι ώστε οι μηχανικές ιδιότητες του χάλυβα, ιδίως η δραστικά μειωμένη εγκάρσια ολκιμότητα και σκληρότητα, έχει γίνει η πιο επικίνδυνη πηγή του κατάγματος, επηρεάζει σοβαρά την απόδοση και διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων. Επομένως, η σφυρηλάτηση, αφού το λευκό σημείο, το σφυρηλατημένο κομμάτι πρέπει να διαλυθούν.

1.2 μορφολογία άσπρο τελείες σε διαμήκη κατεύθυνση την επιφάνεια του κατάγματος του η σφυρηλάτηση εμφανίζονται ως αιχμηρές άκρες στρογγυλεμένες ή οβάλ ασημί-λευκό κηλίδες? Χαμηλή μεγέθυνση των εγκάρσια δειγμάτων ως μικρό hairline ρωγμή, το μήκος λίγα χιλιοστά, το μεγαλύτερο δεκάδες χιλιοστά.

1.3 συνθήκες και λευκές κηλίδες που παράγεται, σχηματίζοντας θερμοκρασία μετά σφυρηλάτηση, χάλυβα και υδρογόνου καταπόνησης (στρες παραμόρφωση, θερμικής καταπόνησης, οργανωτική άγχος, ειδικά μέσα στο στρες) κάτω από το συνδυασμένο αποτέλεσμα που παράγεται. Λευκές κηλίδες θερμοκρασία γλύκανσης ψύχεται ενός τυφλού σφυρηλάτηση σε σχετικά χαμηλή θερμοκρασία περίπου 250 ℃ θερμοκρασία αυτό το φάσμα.

1.4 τονίζει τη σχέση μεταξύ υδρογόνου και το σχηματισμό των λευκών κηλίδων στη λογοτεχνία [2 συντάκτες επεσήμανε: «χάλυβα περιέχει μια επαρκή ποσότητα του υδρογόνου είναι αναγκαία προϋπόθεση για τον σχηματισμό των λευκών κηλίδων, η παρουσία των εσωτερικών στρες μπορεί να προωθήσει το σχηματισμό των εφέ λευκές κηλίδες, έτσι υπέρκορα υδρογόνου περιεχομένου είναι να παράγει άσπρες κουκκίδες «ένοχος» , ενώ το εσωτερικό στρες είναι «συνεργού». «πολύ εμπεριστατωμένη να πω τη σχέση μεταξύ του δύο λευκές κηλίδες.