Η λειτουργία ψύξης μετά την επεξεργασία των κατεργασμένων προϊόντων

Ο τρόπος ψύξης μετά από τα επεξεργασμένα προϊόντα σχηματίζεται

Τα επεξεργασμένα επεξεργασμένα προϊόντα σχηματίζονται από την εξωτερική δύναμη του εξοπλισμού σφυρηλάτησης της μονάδας επεξεργασίας, για να ληφθεί η μέθοδος επεξεργασίας με συγκεκριμένο σχήμα, μέγεθος και μηχανικές ιδιότητες. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κρυώσει μετά την επεξεργασία των κατεργασμένων προϊόντων, έτσι σήμερα θα εισαγάγει μερικές μεθόδους ψύξης για shanxi yongxin ακατέργαστης επεξεργασίας Machined Productss εργοστάσιο.

Υψηλή χαλυβουργία και επεξεργασία χάλυβα υψηλής κατεργασίας χάλυβα Machined Productss μετά από σφυρηλάτηση σχηματισμό, προκειμένου να αποφευχθεί η ρωγμή επιφανείας, χρειάζονται μετά από σφυρηλάτηση του κρύου πριν από τον κλίβανο, ψύξης κλιβάνου, κρύο ή θαμμένο άμμο ψήσιμο αργή ψύξη, τότε θερμική επεξεργασία σε εύθετο χρόνο.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας των κατεργασμένων Machined Productss πρέπει να σφυρηλατηθεί και να εισέλθει αμέσως στο νερό. Ο στόχος είναι να διατηρηθεί το μέγεθος των κόκκων το συντομότερο δυνατόν και να μην μεγαλώσει. Ταυτόχρονα, δεν θέλουν να έχουν περισσότερη εσωτερική οργάνωση ή κατακρήμνιση σημείων ποιότητας, στη συνέχεια επεξεργασία στερεών διαλυμάτων.

Όλοι οι άλλοι συμβατικοί μεταποιημένοι χάλυβες μέσης και χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα χάλυβας και μέσης χαμηλής περιεκτικότητας σε κράμα χάλυβα κατεργασμένα προϊόντα θα πρέπει να ψύχονται με αέρα μετά από σφυρηλάτηση Ο στόχος είναι να γίνει η ομοιόμορφη ψύξη του, ομοιόμορφη και ομοιόμορφη, για να αποφευχθεί η ανάπτυξη των κόκκων και η ανάμιξη, εύκολη στην εγγραφή αναγνώρισης. Μαύρο μέταλλο επεξεργασμένο Machined Productss φόρτισης πριν από τη θερμική επεξεργασία η θερμοκρασία επιφάνειας τουλάχιστον 50 ℃, να αποτρέψει λευκές κηλίδες.

Το εργαλείο επεξεργασίας Machined Products έχει μια ποικιλία υλικών, τα εργαλεία που επεξεργάζονται Machined Productss χρησιμοποιούνται συνήθως υλικά για: 40 cr, 42 crmo, 20 crmnmo, 20 crmnti, 42 crmo, 40 cr εργαλεία σφυρηλάτησης στη βιομηχανία γερανών στην πλειοψηφία μεγάλης κλίμακας επεξεργασία εργαλείων Machined Productss, 20 crmnmo, 20 crmnti εργαλεία σφυρηλάτησης που χρησιμοποιούνται σε μηχανική μετάδοση, μικρά μη οικιακά (αναφοράς). Τα εργαλεία που χρειάζονται περισσότερο θα βελτιώσουν την ποιότητα των εργαλείων, η σκληρότητα της οδοντωτής τροχιάς εργαλείων σε 38 έως 42 HRC μπορεί να επιτύχει την καλύτερη απόδοση, η σκληρότητα 42 crmo είναι καλύτερη από 40 cr, επειδή η προηγούμενη σκληρότητα καλύτερης θερμικής επεξεργασίας, η επαφή και το υλικό της είναι πολύ μεγάλο. Επίσης, η δύναμη της ίδιας σκληρότητας είναι πολύ κοντά. Η αντοχή σε εφελκυσμό της βέλτιστης απόδοσης 40Cr είναι 60 ~ 75 kg / mm σε τετραγωνικό μέτρο και η αντοχή διαρροής είναι 35 ~ 55 kg / mm τετράγωνο. Η αντοχή σε εφελκυσμό 42CrMo είναι 110kg / mm τετράγωνο, και η ισχύς απόδοσης είναι 95kg / mm. Η απόδοση του 42CrMo είναι προφανώς καλύτερη από αυτή των 40Cr.

Το υλικό 40Cr έχει καλή σκληρότητα και μπορεί να σκληρυνθεί σε διάμετρο 28 ~ 60mm όταν ψύχεται το νερό και το λάδι μπορεί να σβήσει στη διάμετρο των 15 ~ 40mm. Μετά την προσαρμογή, το υλικό έχει καλές συνολικές μηχανικές ιδιότητες, και έχει καλή ευαισθησία χαμηλών εγκοπών και αντοχή σε κρούση χαμηλής θερμοκρασίας. Οι επεξεργαστές εργαλείων 40Cr Machined Productss επεξεργάζονται συνήθως με σκλήρυνση ή νιτροποίηση υψηλής συχνότητας μετά την επεξεργασία της ποιότητας. Όταν η σκληρότητα είναι 174 ~ 229HBS, η απόδοση επεξεργασίας κοπής είναι καλύτερη, η σχετική επεξεργασία κοπής είναι 60% και η περιεκτικότητα σε άνθρακα των κατεργασμένων επεξεργασμένων προϊόντων 40Cr διατηρείται σε περίπου 0,40%, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο χάλυβας έχει καλή αντοχή και αντοχή. Η προσθήκη του στοιχείου Cr είναι κυρίως για τη βελτίωση της σκληρότητας του χάλυβα. Όταν θερμαίνεται η σβέση, το στοιχείο Cr είναι εντελώς στερεό στο επεξεργασμένο σώμα επεξεργασμένων προϊόντων και βελτιώνει την σκληρότητα του χάλυβα. Μετά την απόσβεση, το στερεό διάλυμα του στοιχείου Cr ενισχύει το πλέγμα και βελτιώνει την σταθερότητα ελαστικότητας της μήτρας. Κατά τη διάρκεια της βαφής σε υψηλή θερμοκρασία, μερικά στοιχεία Cr διαχέονται από τους ιστούς μήτρας έως το κατακρημνισμένο ανθρακούχο σώμα (carb), Cr (Fe) 3C.

Η περιεκτικότητα σε άνθρακα στο εργαλείο 42CrMo διατηρείται σε περίπου 0,42%, πράγμα που εξασφαλίζει ότι ο χάλυβας έχει καλή αντοχή και ανθεκτικότητα. Η προσθήκη στοιχείων Cr και Mo είναι κυρίως για τη βελτίωση της σκληρότητας του χάλυβα. Όταν σβήνουν και θερμαίνονται, τα στοιχεία Cr και Mo είναι εντελώς στερεά στην επεξεργασία Machined Productss για να βελτιώσουν τη σκληρότητα του χάλυβα. Μετά από την απόσβεση, Cr, Mo στοιχείο σταθεροποίηση λύση οργάνωση οργάνωση μήτρας, και να βελτιώσει την σταθερότητα επιστροφής της μήτρας. Κατά τη διάρκεια της βαφής σε υψηλές θερμοκρασίες, ορισμένα στοιχεία Cr και Mo διαχέονται από τους ιστούς μήτρας στο κατακρημνισμένο καρβιδιοθεραπευτικό σώμα (Cr, Mo, Fe) 3C. Η προσθήκη του στοιχείου Mo μπορεί να εξαλείψει την ευθραυστότητα. Η προσθήκη μικρής ποσότητας στοιχείων Ni μπορεί να βελτιώσει την ανθεκτικότητα του χάλυβα.