Ρουλεμάν δακτυλίου δακτυλίου δακτύλων κίνησης

Είμαστε ειδικευμένοι στην παραγωγή ροδών δακτυλιοειδών δαχτυλιδιών περιστροφής με μεγέθη που κυμαίνονται από 50mm έως 5.000mm. Οι δακτύλιοι περιστροφής παράγονται σε ποικίλα σχήματα και κατασκευές, δηλαδή κυλινδρικά και σφαιρικά ρουλεμάν μονής, διπλής ή τριπλής σειράς. Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, μπορούμε επίσης να ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Είμαστε ειδικευμένοι στην παραγωγή ροδών δακτυλιοειδών δαχτυλιδιών περιστροφής με μεγέθη που κυμαίνονται από 50mm έως 5.000mm. Οι δακτύλιοι περιστροφής παράγονται σε ποικίλα σχήματα και κατασκευές, δηλαδή κυλινδρικά και σφαιρικά ρουλεμάν μονής, διπλής ή τριπλής σειράς.

Κατόπιν αιτήματος του πελάτη, μπορούμε επίσης να παράγουμε δαχτυλίδια περιστροφής με εσωτερικά ή εξωτερικά δόντια γραναζιών. Είναι κατάλληλα για εγκατάσταση σε διάφορα μηχανήματα κατασκευής και εξόρυξης, ανυψωτήρες, γερανούς, εκσκαφείς, γερανούς, ρυμουλκούμενα, αρθρωτά λεωφορεία, ανεμογεννήτριες και πολλές άλλες κατασκευές.

Οι δακτύλιοι περιστροφής είναι κατασκευασμένοι αποκλειστικά από χάλυβα υψηλής ποιότητας και οι δακτύλιοι περιστροφής παρέχονται από αναγνωρισμένους κατασκευαστές. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε μηχανές CNC υψηλής ποιότητας. Όλοι οι δακτύλιοι περιστροφής κατασκευάζονται σύμφωνα με το βασικό πρότυπο και την ποιότητα.


Πρόκειται να χονδρικής εξατομικευμένες περιστρεφόμενο δακτύλιο δαχτυλίδι δαχτυλίδια δαχτυλίδια δαχτυλίδι από έναν από τους κορυφαίους Machined Προϊόντα κατασκευαστές και προμηθευτές; Στη συνέχεια μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική