Μηχανικές άξονες από ανοξείδωτο χάλυβα λαβές βαλβίδων

Δεδομένου ότι οι ανοξείδωτοι χάλυβες είναι ένα από τα κύρια υλικά στο εργοστάσιό μας, έτσι παρέχουμε επίσης πολλούς άξονες και ράβδους που κατασκευάζονται από ανοξείδωτους χάλυβες. Ορισμένοι άξονες ανοξείδωτου χάλυβα κατασκευάζονται απευθείας από τις στρογγυλές ράβδους και τις σφυρήλατες ράβδους, μερικές από τις σφυρήλατες ανοξείδωτες κατασκευές. Υλικά: 316L, ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Δεδομένου ότι οι ανοξείδωτοι χάλυβες είναι ένα από τα κύρια υλικά στο εργοστάσιό μας, έτσι παρέχουμε επίσης πολλούς άξονες και ράβδους που κατασκευάζονται από ανοξείδωτους χάλυβες.

Ορισμένοι άξονες ανοξείδωτου χάλυβα κατασκευάζονται απευθείας από τις στρογγυλές ράβδους και τις σφυρήλατες ράβδους, μερικές από τις σφυρήλατες ανοξείδωτες κατασκευές.

Υλικά: 316L, 316, 304L, 304, 1.4432, 1.4462, 1.4301, 1.4404, 1.4418, F51, 2205, κλπ.

Διάμετρος έως 800mm, μήκος μέχρι 8.000mm.

Μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μηχανουργικών κατεργασιών για τις ράβδους και τους άξονες, συμπεριλαμβανομένης της κοπής, τραχιά κατεργασμένη, κατεργασμένη με CNC.

Κάνουμε τις δοκιμές υπερήχων των φρεατίων και των ράβδων.


Πρόκειται να χονδρικής εξατομικευμένες κατεργασμένες μετατραπεί από ανοξείδωτο χάλυβα βαλβίδες λαβές βαλβίδων από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές Machined Προϊόντα και τους προμηθευτές; Στη συνέχεια μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική