Σας καλωσορίζουμε στο 14ο Κίνα (Σαγκάη) Διεθνές σφυρηλάτηση Expo.

JINLUN μηχανική σφυρηλάτηση Ltd θα exhibite στην Κίνα (Σαγκάη) Διεθνές σφυρηλάτηση Expo από 01-03 Νοεμβρίου 2018. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, JINLUN θα σας δείξει τα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα σφυρήλατων, σφυρήλατων αλουμινίου, έλασης σφυρήλατων, σφυρήλατων ακριβείας και CNC κατεργασία τμήματα. Θα είμαστε στο E7 D026, θερμά καλωσορίζουμε να επισκεφθείτε το περίπτερό μας.

Ημερομηνία επίσκεψης: 01St03ΟΔΟΣΝοεμβρίου 2018 (Πέμπτη έως Σάββατο)

Διεύθυνση: Σαγκάη νέο διεθνές εκθεσιακό κέντρο. (No.2345 Longyang Road Shanghai)

Περίπτερο μας: Αίθουσα-E7 D026.

 

Εισαγωγή της Κίνας Διεθνούς σφυρηλάτηση Expo.

Ιδρύθηκε το 2005, «Κίνα (Σαγκάη) Διεθνής έκθεση σφυρηλάτηση» έχει κρατηθεί δεκατρείς φορές με επιτυχία, με εκθέματα θα περιλαμβάνει επίσης σφυρήλατων, σφυρήλατο Φλάντζες, δαχτυλίδια, σφυρηλάτηση υλικά, σφυρηλάτηση εξοπλισμού και σφυρηλάτησης εξαρτήματα, κλπ., και έχει γίνει μία από τις πιο επαγγελματική και αξιόπιστη μάρκα έκθεση με υψηλών προδιαγραφών σε ένα υψηλό επίπεδο μέσω της ανάπτυξης. Ανταποκρίνεται στην έκκληση της εθνικής πολιτικής, υποστηρίζει επιχειρήσεις να προχωρήσει στο δρόμο της σφυρηλάτησης καινοτόμες, αποτελεσματικές και πράσινες και προωθεί ενεργά τη επιστήμης και της υγείας, της βιομηχανίας και αρμονική ανάπτυξη με τη φύση και την κοινωνία.

Το 14ο Κίνα (Σαγκάη) Διεθνές σφυρηλάτηση έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Σαγκάη νέο διεθνές εκθεσιακό κέντρο κατά τη διάρκεια Δεκ 1-3,2018 grandly. Θα προσκαλέσει εγχώριες και ξένες κατασκευαστών σφυρηλάτηση και γίγαντες υλικών και εξοπλισμού να παρουσιάζουν νέα προϊόντα, νέες τεχνικές και νέο εξοπλισμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις της «διεθνοποίηση, επαγγελματοποίησης και υψηλού επιπέδου», έτσι βοηθώντας τους ηγέτες της βιομηχανίας να μάθετε τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας σφυρηλάτηση βιομηχανία αλυσίδα με ολοκληρωμένο τρόπο και οικοδόμησης ένα πλατφόρμα one-stop προμήθεια προϊόντων, υλικών και εξοπλισμού για τους επισκέπτες!

Αναζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες της έκθεσης αυτής σφυρηλάτηση απόwww.csfe-Expo.com/en.

 

Εισαγωγή JINLUN κατεργασία σφυρηλάτησης ε.π.ε.

JINLUN είναι μια εξειδικευμένη προμηθευτής χάλυβα, ανοξείδωτου χάλυβα και αλουμινίου σφυρηλάτηση προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των ειδών πλαστά και έλασης δακτυλίους, κλείστε πεθαίνουν σφυρήλατα, δωρεάν σφυρήλατων καθώς και CNC κατεργασία υπηρεσίες.

 

Πελάτης έκανε είναι βασική δραστηριότητα μας. Μας prouducts εξαγωγή κυρίως σε χώρες της Ευρώπης.

 

Αναζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες από την ιστοσελίδα μας:www.eamachine.com.

1.jpg