Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2019! Ένα νέο εργαστήριο θα λειτουργήσει κατά το έτος 2019.

Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας ένα ευτυχισμένο και ευημερούμενο νέο έτος 2019! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα τα υποστηρίγματα, παραγγελίες από τους πελάτες μας, καλές συνεργασίες από τους προμηθευτές και σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας. Σας ευχαριστώ για όλα!


Το 2018 είναι ένα δύσκολο έτος για εμάς, αλλά εξακολουθούμε να έχουμε περίπου 35% αύξηση του κύκλου εργασιών και αναπτύξαμε τις πωλήσεις μας στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Φινλανδία.


Κατά τη διάρκεια του 2018, συμμετείχαμε σε τρεις εκθέσεις, μία είναι η έκθεση MIDEST στην Παρίσι Γαλλία, μία είναι η έκθεση CastForge στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, άλλη είναι η έκθεση Forge στη Σαγκάη της Κίνας. Και πάλι, ευχαριστούμε όλους τους θεατές να μας συναντήσουν στο περίπτερο μας!


Την επόμενη χρονιά θα αρχίσει να λειτουργεί ένα νέο εργαστήριο, ώστε να επεκτείνουμε την παραγωγική ικανότητα. Ελπίζουμε να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών κατά 100% κατά το έτος 2019. Ανυπομονούμε να λάβουμε τον νέο πελάτη, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους επενδυτές. Θεωρούμε να συνεργαστούμε με τους εταίρους με όλα τα είδη των πιθανών μορφών, συμπεριλαμβανομένης της wholly ιδιοκτησίας, joint-venture, μεταφορά μετοχών δικαίωμα, παραγωγές OEM, ως πράκτορας πωλήσεων των προϊόντων σας στην Κίνα, κλπ.


JINLUN είναι ειδικός προμηθευτής προϊόντων χάλυβα, ανοξείδωτου χάλυβα και αλουμινίου, συμπεριλαμβανομένων των τύπων σφυρήλατων, σφυρήλατων και τυλιγμένων δακτυλίων, κλειστών σφυρηλάτων, CNC κατεργασμένων εξαρτημάτων.


Ο πελάτης είναι η κύρια δραστηριότητα μας. Οι πελάτες μας εξάγουν κυρίως σε ευρωπαϊκές χώρες. Νέες επαφές είναι πάντα ευπρόσδεκτες!

 

Με τις ευχαριστίες μας,

 

Li Xia (Σχετικά με τη Διοίκηση)

 


Jinlun Μηχανική Σφυρηλάτηση Manufacturing Co, Ltd

 

Τηλ: +86 (0) 523 84208366

Φαξ: +86 (0) 523 84219168

Κινητό: +86 18852658858

Ιστοσελίδα: www.eamachine.com / www.jinlun-machine.com

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: li.xia@jinlun-machine.com / jinlun@188.com

Skype: yangyi8899