Η JINLUN έλαβε τις νέες παραγγελίες των μεγαλύτερων σφυρήλατων χυτών X20Cr13.

Μετά την παράδοση περίπου 200ton X20Cr13 κλειστών σφυρήλατων σφυρήλατων κατά το έτος 2018, ο πελάτης ήταν ικανοποιημένος με την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας, λάβαμε τις νέες παραγγελίες των μεγαλύτερων X20Cr13 σφυρήλατων σφυρηλατημένων φέτος φέτος.


Το βάρος αυτής της στενής σφυρηλασίας είναι μέχρι 150kg / τεμάχιο. Είμαστε οι μόνοι μερικοί παραγωγοί που μπορούν να κλείσουν να πετάξουν τόσο μεγάλο μέρος στο υλικό του X20Cr13 από την Κίνα. Το υλικό X20Cr13 είναι ένα είδος μαρτενσιτικού ανοξείδωτου χάλυβα, είναι ίσο με το ANSI420, αυτό το υλικό είναι πολύ σκληρό για σφυρηλάτηση και είναι εύκολο με ρωγμές κατά το σφυρηλάτηση. Χάρη στον προηγμένο εξοπλισμό σφυρηλάτησης και τις πλήρεις γνώσεις, τις εμπειρίες μας, ελέγχουμε πάντα την ποιότητα πολύ καλά, τα σφυρήλατα από εμάς ήταν πάντα ικανοποιημένα από τους πελάτες μας.


Φέτος, ένα νέο εργαστήριο θα αρχίσει να λειτουργεί, οπότε θα επεκτείνουμε την παραγωγική ικανότητα. Ελπίζουμε να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών κατά 100% κατά το έτος 2019. Ανυπομονούμε να λάβουμε τον νέο πελάτη, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους επενδυτές. Θεωρούμε να συνεργαστούμε με τους εταίρους με όλα τα είδη των πιθανών μορφών, συμπεριλαμβανομένης της wholly ιδιοκτησίας, joint-venture, μεταφορά μετοχών δικαίωμα, παραγωγές OEM, ως πράκτορας πωλήσεων των προϊόντων σας στην Κίνα, κλπ.

 

Σχετικά με το JINLUN

JINLUN είναι ένας ειδικός προμηθευτής χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο σφυρήλατα και μηχανουργική κατεργασία, Είχαμε τις ικανότητες του σφυρηλατημένου δακτυλίου σφυρηλάτηση, στενή πεθαίνουν σφυρηλάτηση, ελεύθερη σφυρηλάτηση, κανονική κατεργασία, CNC μηχανική κατεργασία, κοπή, στροφή, άλεση, τη συναρμολόγηση κλπ. Είχαμε την ευρεία γκάμα επεξεργασμένων υλικών, συμπεριλαμβανομένων των χαλύβων, ανοξείδωτων χαλύβων, αλουμινίου, χαλκού, σφυρήλατων, χυτών και άλλων, σύμφωνα με τον πελάτη που απαιτείται.


Ο πελάτης είναι η κύρια δραστηριότητα μας. Οι πελάτες μας εξάγουν κυρίως σε ευρωπαϊκές χώρες.

 

Εκδόθηκε από:

JINLUN Μηχανική Σφυρηλάτηση Manufacturing Co, Ltd

Βόρεια της πόλης Xieqiao, πόλη Jingjiang, επαρχία Jiangsu, Κίνα

www.eamachine.com

 

Επικοινωνία με τους συντάκτες:

Xia Li, Γενικός Διευθυντής

Τηλ: +86 (0) 523 84208366

Φαξ: +86 (0) 523 84219168

Κινητό: +86 18852658858

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: li.xia@jinlun-machine.com

Skype: yangyi8899