Χρειάζεστε προϊόντα χάλυβα, ανοξείδωτου χάλυβα, χαλκού και αλουμινίου Δοκιμάστε από το JINLUN!

Ως ειδικός κατασκευαστής εξαρτημάτων σφυρήλατων και μηχανουργικών κατεργασιών, προμηθεύουμε επίσης χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, χαλκό και υλικά αλουμινίου, ενσωματώνοντας τις στρογγυλές ράβδους, τις τετραγωνικές ράβδους, τις πλάκες, τους σωλήνες κλπ

Ένα νέο εργαστήριο θα αρχίσει να λειτουργεί φέτος, έτσι θα επεκτείνουμε την περιοχή παραγωγής και αποθεμάτων. Ελπίζουμε να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών κατά 100% κατά το έτος 2019. Ανυπομονούμε να αποκτήσουμε τον νέο πελάτη, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους επενδυτές. Θεωρούμε να συνεργαστούμε με τους εταίρους με όλα τα είδη των πιθανών μορφών, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ιδιοκτησίας, joint-venture, μεταφοράς μετοχών, παραγωγών OEM ή ως πράκτορας πωλήσεων των προϊόντων σας στην Κίνα κ.λπ.


Σχετικά με το JINLUN

Η JINLUN είναι ειδικός προμηθευτής προϊόντων χάλυβα, ανοξείδωτου χαλκού και αλουμινίου, συμπεριλαμβανομένων των τύπων ράβδων, πλακών, σωλήνων, σφυρηλάτων, χυτών, εξαρτημάτων μηχανικής κατεργασίας κ.λπ. Είχαμε την ευρεία γκάμα επεξεργασμένων υλικών, συμπεριλαμβανομένων των χαλύβων, αλουμίνιο, χαλκό, σφυρήλατα, χύτευσης και άλλα, ανάλογα με τον πελάτη που απαιτείται.

Ο πελάτης είναι η κύρια δραστηριότητα μας. Οι προμηθευτές μας εξάγουν κυρίως σε χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

 

Εκδόθηκε από:

JINLUN Machine Manufacturing Co, Ltd

Jingjiang City, επαρχία Jiangsu, Κίνα.

www.eamachine.com

 

Επικοινωνία με τους συντάκτες:

Xia Li, Γενικός Διευθυντής

Τηλ: +86 (0) 523 84208366

Φαξ: +86 (0) 523 84219168

Κινητό: +86 18852658858

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: li.xia@jinlun-machine.com