Ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σφυρήλατα από JINLUN!

Αντιμετωπίζοντας τις σφικτές ανταγωνιστικές αγορές σφυρηλάτησης, πώς μπορούμε να φθάσουμε στο προσκήνιο, τώρα είμαστε έτοιμοι να εισαγάγουμε ένα από τα συμπαραγωγικά πλεονεκτήματα σφυρήλατά μας, αυτή η νέα τεχνολογία σφυρηλάτησης αντικατέστησε την παλιά μέθοδο σφυρηλασίας, κλείνει πεθαίνει σφυρηλατημένη μία πλευρά ή δύο πλευρές σε ένα μπαρ , η σφυρηλασία με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσει μεγάλο μέρος των πρώτων υλών για τον πελάτη και θα μειώσει ορισμένα κόστη κατασκευής. Ο φλαντζωτός άξονας, ο άξονας έκκεντρου, ο τετράγωνος άξονας, ο μεγαλύτερος μπουλόνι, η ράβδος ράβδου από εμάς ήταν σφυρηλατημένοι με αυτόν τον τρόπο.


JINLUN είχε επίσης τον κανονικό και CNC εξοπλισμό επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των τύπων των τόρνων, CNC τόρνοι, πριόνια, φρέζες, μηχανές διάτρησης, CNC μηχανουργεία κέντρα, έτσι είχαμε την αρμοδιότητα της τελικής επεξεργασίας ακριβείας, μπορούμε να προμήθεια των τελικών προϊόντων στους πελάτες μας .

 

Σχετικά με το JINLUN


Η JINLUN είναι ειδικός προμηθευτής προϊόντων χάλυβα, ανοξείδωτου χάλυβα, χαλκού και αλουμινίου, συμπεριλαμβανομένων των τύπων ράβδων, φλαντζών, δακτυλίων, σφυρήλατων, μηχανικών εξαρτημάτων κλπ. Είχαμε την ευρεία γκάμα επεξεργασμένων υλικών, συμπεριλαμβανομένων των χαλύβων, ανοξείδωτων χαλύβων, χαλκό, σφυρήλατα, χύτευσης και άλλα, σύμφωνα με τον πελάτη που απαιτείται.


Ο πελάτης είναι η κύρια δραστηριότητα μας. Οι προμηθευτές μας εξάγουν κυρίως σε χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

 


Εκδόθηκε από:

JINLUN Μηχανική Σφυρηλάτηση Manufacturing Co, Ltd

Jingjiang City, επαρχία Jiangsu, Κίνα.

www.eamachine.com ; www.jinlun-machine.com

 

Επικοινωνία με τους συντάκτες:

Κ. Xia Li, Γενικός Διευθυντής

Τηλ: +86 (0) 523 84208366

Φαξ: +86 (0) 523 84219168

Κινητό: +86 18852658858

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: li.xia@jinlun-machine.com ; jinlun@188.com


1


2