Οι έξοχες φλάντζες ανοξείδωτου χάλυβα 904L από το JINLUN.

Ως ειδικός προμηθευτής των εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα και μηχανουργικής κατεργασίας, δεν είμαστε μόνο ανταγωνιστικοί από τα κανονικά προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, όπως τα 304, 316, 316L, αλλά και οι duplex ανοξείδωτοι χάλυβες και σούπερ ανοξείδωτοι χάλυβες, όπως οι 1.4462, 2205, F51, F53, F60, 904L, κλπ. Υπάρχουν τρεις μέθοδοι κατασκευής για τα σφυρήλατα από ανοξείδωτο χάλυβα, ελεύθερα σφυρηλατημένα, σφυρηλατημένα και σφυρηλατημένα.


Εκτός από τα προϊόντα σφυρήλατων και μηχανουργικών κατεργασιών, προμηθεύουμε επίσης είδη από ανοξείδωτο χάλυβα, χαλκό και αλουμίνιο, ενσωματώνοντας τις στρογγυλές ράβδους, τους άξονες, τις τετράγωνες ράβδους, τις πλάκες, τους σωλήνες κλπ


Ένα νέο εργαστήριο θα αρχίσει να λειτουργεί φέτος, έτσι θα επεκτείνουμε την περιοχή παραγωγής και αποθεμάτων. Ελπίζουμε να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών κατά 100% κατά το έτος 2019. Ανυπομονούμε να αποκτήσουμε τον νέο πελάτη, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους επενδυτές. Θεωρούμε να συνεργαστούμε με τους εταίρους με όλα τα είδη των πιθανών μορφών, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ιδιοκτησίας, joint-venture, μεταφοράς μετοχών, παραγωγών OEM ή ως πράκτορας πωλήσεων των προϊόντων σας στην Κίνα κ.λπ.


Σχετικά με το JINLUN

Η JINLUN είναι ειδικός προμηθευτής προϊόντων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, χαλκό και αλουμίνιο, συμπεριλαμβανομένων των τύπων ράβδων, πλακών, σωλήνων, φλαντζών, σφυρηλάτων, χυτών, μηχανικών εξαρτημάτων κλπ. Είχαμε την ευρεία γκάμα επεξεργασμένων υλικών, συμπεριλαμβανομένων των χαλύβων, χάλυβες, αλουμίνιο, χαλκό, σφυρήλατα, χύτευσης και άλλα, σύμφωνα με τον πελάτη που απαιτείται.

Ο πελάτης είναι η κύρια δραστηριότητα μας. Οι προμηθευτές μας εξάγουν κυρίως σε χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

 

Εκδόθηκε από:

JINLUN Machine Manufacturing Co, Ltd

Jingjiang City, επαρχία Jiangsu, Κίνα.

www.eamachine.com ; www.jinlun-machine.com

 

Επικοινωνία με τους συντάκτες:

Xia Li, Γενικός Διευθυντής

Τηλ: +86 (0) 523 84208366

Φαξ: +86 (0) 523 84219168

Κινητό: +86 18852658858

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: li.xia@jinlun-machine.com ; jinlun@188.com


1


2