Αντλία πετροχημικών διεργασιών τύπου BMA

Αντλία πετροχημικών διεργασιών τύπου BMA

Αντλία πετροχημικών διεργασιών τύπου BMA Περιγραφή προϊόντος: Η αντλία πετροχημικών διεργασιών τύπου BMA είναι μια φυγοκεντρική αντλία οριζόντιου τύπου, δύο σταδίων, πρώτης φάσης διπλής αναρρόφησης ή μονής αναρρόφησης, διαμήκως διαχωρισμένη. Έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το πρότυπο API610, Τύπος BB3. Είναι ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αντλία πετροχημικών διεργασιών τύπου BMA


Τύπος προϊόντος-περιγραφή:

Η αντλία πετροχημικών διεργασιών τύπου BMA είναι μια φυγοκεντρική αντλία οριζόντιου τύπου πολλαπλών σταδίων, διπλής αναρρόφησης πρώτης φάσης ή μονής αναρρόφησης, διαμήκως διαχωρισμένη. Έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το πρότυπο API610, τύπου BB3. Οι πτερωτές της είναι διατεταγμένες συμμετρικά ώστε να ισορροπούν αξονική δύναμη, η οποία μειώνει το ρυθμό αστοχίας του μηχανισμού ισορροπίας. Η είσοδος και η έξοδος της βρίσκονται στο κάτω μέρος, οπότε αυτή η αντλία μπορεί να αποσυναρμολογηθεί χωρίς να κινούνται σωλήνες κατά τη διάρκεια συντήρησης και επισκευής.

Παράμετροι:

Πρότυπο: API610
Χωρητικότητα: 20 ~ 2500 m3 / h
Κεφάλι: 70 ~ 1200μ
Πίεση: 15MPa
Θερμοκρασία: -40 ~ 200ºC
Εφαρμογή: αυτή η σειρά αντλιών είναι κατάλληλη για μεταφορά ουδέτερου ή διαβρωτικού, καθαρού ή σωματιδιακού υγρού. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως και ώριμα στη χημική βιομηχανία άνθρακα, τη μεταφορά αγωγών, την παραγωγή χημικών λιπασμάτων, τον στρόβιλο, την επεξεργασία νερού και όλα τα είδη σταθμών παραγωγής ενέργειας .

Διάγραμμα διατομής:

1. Το κωνικό άκρο άξονα είναι κατάλληλο για συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση. Η αντικατάσταση σφραγίδας ιστότοπου, η κανονική συντήρηση κ.λπ. είναι επίσης βολικά.
2. Ο τυπικός θάλαμος σφράγισης API682 και διάφορες μορφές στεγανοποίησης μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις συνθήκες λειτουργίας και τις απαιτήσεις του χρήστη.
3. Όλος ο δακτύλιος φθοράς, ο διαχωριστικός δακτύλιος και το διάκενο γκαζιού χρησιμοποιούν μη συγκαλυμμένα υλικά ζεύξης που έχουν υψηλή σκληρότητα. Η υψηλότερη σκληρότητα μπορεί να επιτευχθεί μέσω επιφανειακής επεξεργασίας, επομένως μεταφέρονται μέσα φθοράς όπως στερεά σωματίδια.
4. Συναρμολόγηση θέρμανσης με φτερωτή και προσαρμογή παρεμβολών. Ολόκληρος ο ρότορας έχει καλή ακαμψία και μικρή εκτροπή, οι οποίες διασφαλίζουν το διάκενο λειτουργίας και τη σταθερή λειτουργία. Συμμετρική διάταξη φτερωτής. Αξονική δύναμη αυτορυθμίσεως.
5. Το σώμα αντλίας τύπου σπλιτ είναι βολικό για συναρμολόγηση. Ο διπλός κύλινδρος κάνει αυτο-εξισορροπημένη αξονική δύναμη. Το περίβλημα αντλίας έχει καλή ένταση και ακαμψία μέσω ακριβούς υπολογισμού, που ενισχύουν την αξιοπιστία και τη σταθερότητα της λειτουργίας.
6. Η είσοδος και η έξοδος αντλίας βρίσκονται στο κάτω μέρος του σώματος της αντλίας. Χρειάζεται μόνο να ανοίξει το άνω κάλυμμα του σώματος της αντλίας κατά τη διάρκεια συντήρησης και επισκευής. Δεν χρειάζεται να μετακινήσετε τον αγωγό, μειώνοντας έτσι το χρόνο συντήρησης και βελτιώστε την απόδοση συντήρησης.
7. Πολλά είδη ρουλεμάν για διαφορετικές δυνάμεις. Το περίβλημα διατηρεί διάφορα είδη διεπαφών οργάνων για να επιλέξουν οι χρήστες. Η ανθεκτική στη σκόνη δομή έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τη διαρροή λαδιού και τη σκόνη που εισέρχονται στο κουτί.


Θα προμηθευτείτε χονδρική εξατομικευμένη αντλία πετροχημικών τύπου bma από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές Αντλιών; Τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε αμέσως με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική