Φυγοκεντρική αντλία

Φυγοκεντρική αντλία

Οριζόντια φυγοκεντρική αντλία πολλαπλών σταδίων σειράς BMRS.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η οριζόντια φυγοκεντρική αντλία τύπου πολλαπλών σταδίων τύπου BMRS είναι φυγοκεντρική αντλία δύο ορίων οριζόντιας, πολλαπλών σταδίων και ενιαίου κελύφους ακτινωτά χωρισμένη. Επίσης ονομάζεται πολυβάθμια τμηματική αντλία μονού κελύφους. Είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τον τύπο API610standard, BB4. του περιβλήματος της αντλίας είναι δομή ακτινωτής διάχυσης και η κεντρική στήριξη ή η στήριξη του ποδιού μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με τη θερμοκρασία, η είσοδος και η έξοδος είναι ευέλικτα διευθετημένες πολλαπλής κατεύθυνσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών.Η πτερωτή πρώτης βαθμίδας και η δευτερεύουσα πτερωτή έχουν διαφορετική σχεδίαση θεωρεί την απόδοση της σπηλαίωσης της αντλίας και η τελευταία θεωρεί την απόδοση της αντλίας, η οποία καθιστά όλη την αντλία εξαιρετική απόδοση σπηλαίωσης και αποτελεσματικότητα. Το σύστημα στεγανοποίησης είναι πλήρως σύμφωνο με την τρίτη έκδοση του API682 του φυγοκεντρικού συστήματος αντλίας και του φυγοκεντρικού άξονα. της σφράγισης και της κατάψυξης του συστήματος ψύξης και ταιριάζουν σε όλα τα είδη σύνθετων conditions.Balancing συσκευή, αυτή η se Οι αντλίες της αντλίας υιοθετούν τυμπάνου εξισορρόπησης. Η δομή του τυμπάνου εξισορρόπησης μπορεί να εξισορροπήσει καλύτερα την αξονική δύναμη, να μειώσει την επιβάρυνση του ρουλεμάν, να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εδράνου. το ρουλεμάν έχει αυτο-λιπαντικό ρουλεμάν και ρουλεμάν αναγκαστικής λίπανσης, μπορούμε να επιλέξουμε ένα από αυτά σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση της αντλίας.

Παράμετροι:

Πρότυπο: API610
Χωρητικότητα: 20 ~ 900 m3 / h
Επικεφαλής: ~ 1800μ
Πίεση: 27MPa
Θερμοκρασία: -80 ~ 210ºC
Εφαρμογή: μπορεί να μεταφέρει μια ποικιλία από καθαρά ή ελαφρώς μολυσμένα, εύφλεκτα, εκρηκτικά, ουδέτερα, ισχυρά διαβρωτικά μέσα και χρησιμοποιείται κυρίως σε συστήματα ψύξης ή θέρμανσης, τροφοδοσία νερού λέβητα, νερό συμπύκνωσης, αφαλάτωση και γενικές βιομηχανικές εφαρμογές.

Διάγραμμα διατομής:

1.Ο ρυθμιζόμενος ανεμιστήρας ψύχει το κιβώτιο έδρασης.
2.Face για να αντιμετωπίσετε γωνιακό κωνικό ρουλεμάν εγγυώνται φέρουσα ικανότητα του ρουλεμάν και να αποφευχθεί η υπερθέρμανση ρουλεμάν.
3. Η τοποθέτηση, η είσοδος και η έξοδος μπορούν να έχουν διαφορετικές επιλογές σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών, οι οποίες καθιστούν την εγκατάσταση της εγκατάστασης βολική.
4.Αξική δύναμη υιοθετεί ισορροπία τύμπανο + ισορροπία τύμπανο τύμπανο μπουφάν. Απλή δομή και καλή επίδραση ισορροπίας.
5.Όλοι οι δακτύλιοι φθοράς, ο διάμεσος δακτύλιος και ο διάκεντρος του γκαζιού χρησιμοποιούν μη συγγενή υλικά ζεύξης που έχουν υψηλή σκληρότητα. Μεγαλύτερη σκληρότητα μπορεί να επιτευχθεί μέσω επεξεργασίας επιφανείας, έτσι φέρονται μέσα όπως στερεά σωματίδια μεταφέρονται.
6.Ο άξονας του ιμάντα είναι τοποθετημένος έτσι ώστε να διατηρεί ορισμένο χώρο εγκατάστασης, ώστε να μειώνεται η παραμόρφωση του άξονα καθώς μεταβάλλονται οι θερμοκρασίες. Ολόκληρος ο ρότορας διεξάγει δοκιμή δυναμικής ισορροπίας για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα του ρότορα.
7. Η δευτερεύουσα πτερωτή έχει δείκτη υψηλότερης απόδοσης, η όλη σειρά προϊόντων έχει πλεονεκτήματα υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας.
8. Η πτερωτή πρώτου σταδίου σχεδιάζεται ξεχωριστά, με υψηλή απόδοση κατά της σπηλαίωσης.
9. Ο τυπικός θάλαμος σφράγισης API682 και διαφορετικές μορφές σφραγίσεως μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις συνθήκες λειτουργίας και τις απαιτήσεις των χρηστών.
10. Η μονή μηχανική σφράγιση ή διπλή μηχανική σφράγιση διπλής κασέτας επιτυγχάνει καλύτερο αποτέλεσμα σφράγισης.
11. Το ραβδιστικό κυλινδρικό ρουλεμάν μπορεί να φέρει ακτινικό φορτίο.
12.Maze πλάκα ανθεκτικό στη σκόνη.Μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά τη σκόνη που εισέρχεται στο κουτί να προκαλέσει βλάβη στο ρουλεμάν, και επίσης να αποτρέψει διαρροή λιπαντικού ελαίου, βελτιώνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του ρουλεμάν.


Εξεταστική