Αντλία πετροχημικών διεργασιών

Αντλία πετροχημικών διεργασιών
Λεπτομέρειες προϊόντος

Η αντλία πετροχημικών της σειράς BA είναι ένα είδος φυγοκεντρικής αντλίας στήριξης δύο ορίων οριζόντιας μορφής, μονής αναρρόφησης, διπλής αναρρόφησης και διαμήκους κατανομής. Σχεδιάστηκε σύμφωνα με το πρότυπο API610, τύπου BB1. Αυτή η σειρά αντλιών έχει καλή υδραυλική ισχύ, πλήρες φάσμα, υψηλή απόδοση και αντι-σπηλαίωση. Σύμφωνα με ένα μεγάλο αριθμό πειραματικών δεδομένων σε συνδυασμό με λογισμικό υδραυλικής ανάλυσης, προχωρημένο επίπεδο.

Παράμετροι:

Πρότυπο: API610
Χωρητικότητα: 125 ~ 12000 m3 / h
Κεφάλι: ~ 220 μ
Πίεση: 2,5MPa
Θερμοκρασία: -40 ~ 200ºC
Εφαρμογή: Αυτή η σειρά αντλιών είναι κατάλληλη για τη μεταφορά καθαρού ή σωματιδιακού, ουδέτερου ή διαβρωτικού μέσου. Εφαρμόζεται στις μεταφορές νερού, στην επεξεργασία νερού, σε όλα τα εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής και στη βιομηχανία πετροχημικών.

Διάγραμμα διατομής:

1. Οι πιέσεις σχεδιασμού του καλύμματος της αντλίας και του κορμού της αντλίας είναι 2,5 MPa. Υπάρχουν τρύπες για τον εξαερισμό υψηλών σημείων και το φούσκωμα της σφράγισης.
2. Το πρότυπο θάλαμο σφράγισης API682 και διαφορετικές μορφές σφράγισης μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις συνθήκες λειτουργίας και τις απαιτήσεις των χρηστών.
3.API πρότυπο διαμόρφωση εδράνου, χωριστή δομή, βίδα υποδοχή καθιστά τη συντήρηση και την εγκατάσταση easy.Reserved μετρήσεις κραδασμών & τρύπες θερμόμετρο βοηθήσει τους χρήστες να επιλέξουν τα όργανα.Τα λιπαντικά πετρελαίου.
4.Βελτιστοποιημένη πτερωτή διπλής αναρρόφησης, απόδοση, σταθεροποίηση, υψηλή απόδοση σπηλαίωσης, αυτο-εξισορροπητική αξονική δύναμη.


Πηγαίνετε στη χονδρική εξατομικευμένη αντλία πετροχημικών διεργασιών από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές αντλιών; Στη συνέχεια, μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.
Εξεταστική