Πετροχημική αντλία

Πετροχημική αντλία

SZA / SZE Τύπος αντλία πετροχημικών διεργασιών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι αντλίες πετροχημικών διεργασιών τύπου SZA / SZE είναι φυγοκεντρικές αντλίες οριζόντιου τύπου, μονής βαθμίδας, μονής αναρρόφησης και κονσόλας τύπου. Είναι σχεδιασμένες ως πρότυπο API610, τύπου OH1 / OH2. Αυτή η σειρά αντλιών έχει σχεδιαστεί αυστηρά σύμφωνα με το πρότυπο όσον αφορά η στήριξη της αντλίας, η διάταξη των εδράνων, η διεπαφή κράτησης, η ψύξη και το πλύσιμο, η δομή κοιλότητας κλπ. Πλάνη εύλογα, να ενισχύσει την καθολικότητα των εξαρτημάτων, να μειώσει το χρόνο συντήρησης και τους αριθμούς ή τα είδη των ανταλλακτικών, τη θερμοκρασία των αποθεμάτων, των κραδασμών, έξυπνη παρακολούθηση της αντλίας και βελτίωση του συντελεστή αξιοπιστίας του εξοπλισμού. Αυτή η σειρά αντλιών έχει καλή υδραυλική ισχύ, πλήρες φάσμα, υψηλή απόδοση και αντι-σπηλαίωση. Σύμφωνα με ένα μεγάλο αριθμό πειραματικών δεδομένων σε συνδυασμό με λογισμικό υδραυλικής ανάλυσης, προχωρημένο επίπεδο.Σύμφωνα με διαφορετικές συνθήκες εργασίας, η αντλία σειράς OH είναι εξοπλισμένη με πολλά είδη δομών έτσι ώστε η καλύτερη διαμόρφωση να επιτυγχάνεται σε όλες τις συνθήκες εργασίας. Οι αντλίες με διαφορετικές διαμορφώσεις έχουν όλα τα τυπικά μεγέθη θαλάμων σφράγισης API, μπορείτε να ρυθμίσετε διαφορετικές μορφές συνδυασμού σφραγίδων.

Παράμετροι:

Πρότυπο: API610
Χωρητικότητα: 2,5 ~ 2600 m3 / h
Κεφάλι: ~ 300μ
Πίεση: 5.0MPa
Θερμοκρασία: -80 ~ 450ºC
Εφαρμογή: Η αντλία σειράς είναι κατάλληλη για τη μεταφορά καθαρού ή σωματιδιακού, ουδέτερου ή διαβρωτικού καθώς και εύφλεκτων και εκρηκτικών μέσων. Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία πετροχημικών, στη χημική βιομηχανία άνθρακα, στο εργοστάσιο διύλισης πετρελαίου, σε διάφορους τύπους μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και σε διάφορες εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού.

Διάγραμμα διατομής:

1.Κάλυψη σώματος, πτερωτή σφραγίζονται δακτύλιοι στεγανότητας σε αυστηρή συμφωνία με την καθορισμένη σκληρότητα και εκκαθάριση API610, για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα και η σταθερότητα, να βελτιωθεί η διάρκεια ζωής και να μειωθεί η αντικατάσταση των ανταλλακτικών
2.Συμβουλευτική υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασίας, 5.0MPa σχεδιαστική πίεση. Η δομή του Volute, η δομή διπλού κύτους υιοθετείται όταν η έξοδος είναι πάνω από 80mm, η αυτοσυμπλεγμένη ακτινική δύναμη μειώνει την εκτροπή του ρότορα.
3. Το μέγεθος του θαλάμου σφραγίσεως API682 και οι διαφορετικές μορφές σφραγίσεως μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις των χρηστών.
4. Οι επιφάνειες μέτρησης της θερμοκρασίας έδρασης, η μέτρηση της θερμοκρασίας του θαλάμου λαδιού και η μέτρηση των κραδασμών των εδράνων είναι αποκλειστικά για την παρακολούθηση του χρήστη.
5.PAPI610 τυπική διαμόρφωση ρουλεμάν. Η τοποθέτηση ενός ζεύγους ρουλεμάν με γωνιακή επαφή ή ενός ζεύγους κωνικών ρουλεμάν και ενός κυλινδρικού ρουλεμάν φέρει υπολειμματική ακτινική δύναμη και αξονική δύναμη.
6. Μπορεί να επιλεγεί πλάκα προστασίας από σκόνη ή μηχανική σφράγιση λαδιού. Μπορεί να εμποδίσει αποτελεσματικά τη σκόνη που εισέρχεται στο κιβώτιο να προκαλέσει βλάβη στο ρουλεμάν και επίσης να αποτρέψει τη διαρροή λιπαντικού ελαίου, βελτιώνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του ρουλεμάν.
7. Υποστήριξη βοηθητικού ποδιού --- μπορεί επίσης να ακυρώσει την υποστήριξη.
8. Η λίπανση με ολίσθηση με λάδια καθιστά τη λίπανση της έδρας πιο ομοιόμορφη και αξιόπιστη. τα πτερύγια ψύξης είναι διατεταγμένα έξω από το κουτί για να επεκτείνουν την περιοχή ακτινοβολίας θερμότητας και να μειώσουν τη θερμοκρασία έδρασης
9.Η πίεση σχεδίασης του καλύμματος της αντλίας είναι ίδια με το σώμα της αντλίας και η ισχύς και η ακαμψία του καλύμματος της αντλίας υπολογίζονται αυστηρά. Ο προστατευμένος θάλαμος ψύξης (συντήρησης θερμότητας) κάνει την αντλία και τη σφράγιση να εφαρμοστούν σε ένα ευρύτερο πεδίο.
10. Εξαιρετικό υδραυλικό μοντέλο καθιστά την αντλία σταθερή, αποτελεσματική και υψηλής σπηλαίωσης. Η ισορροπημένη δομή οπών εξισορροπεί την αξονική δύναμη. η δομή του τσοκ του πτερυγίου του πτερυγίου εξασφαλίζει την ασφάλιση.


Πηγαίνετε στη χονδρική εξατομικευμένη πετροχημική αντλία από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές αντλιών; Στη συνέχεια, μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική