Ρυθμιστική βαλβίδα

Ρυθμιστική βαλβίδα

Είδη βαλβίδων γκαζιού.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Η πολλαπλή βαλβίδων πεταλούδας ως χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα κύρια εξαρτήματα, που χρησιμοποιούνται κυρίως για τον έλεγχο της πίεσης παραγωγής πετρελαίου φρεατίων μέχρι το έργο της 20.000 psi. Υποβοηθούμενη ρύθμιση της πεταλούδας πεταλούδας γκαζιού και δύο τύποι σταθερού, ρυθμιζόμενου γκαζιού, με περιστροφή του τροχού χειρός για να ρυθμίσετε την περιοχή του τμήματος του μπροστινού τμήματος του μπροστινού τμήματος της κίνησης του μπεκ, για τον έλεγχο και τη ρύθμιση των στόχων παραγωγής. Η βαλβίδα πεταλούδας σταθεροποιείται αντικαθιστώντας το μέγεθος του ακροφυσίου για να επιτευχθεί έλεγχος, ρυθμίζοντας τους σκοπούς παραγωγής
◆ Το γκάζι έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
■ Σταθερό κάλυμμα της βαλβίδας πεταλούδας και λάδι σώματος βαλβίδας αζελαϊκή σύνδεση, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση γρήγορα και εύκολα.
■ Στέλεχος βαλβίδας και μανιβέλας μέσα στο ακροφύσιο χρησιμοποιώντας ειδική κατασκευή καρβιδίου, αντίσταση στη διάβρωση, διάβρωση.
■ Ρυθμιζόμενη σχεδίαση καλύμματος βαλβίδων πεταλούδας με προστατευτικά πιεστικές πινακίδες ανοίγματος μπορεί να παρατηρηθεί παντού σε οποιαδήποτε θέση για να εμποδίσει το πραγματικό μέγεθος πόρων του γκαζιού.
■ Ο χειροκίνητος τροχός αριστερόστροφα για άνοιγμα, δεξιόστροφα προς σβήσιμο.
◆ Οι βασικές τεχνικές παράμετροι:
■ Ονομαστική πίεση: 2.000-20.000psi
■ DN: 2-1 / 16 "~ 7-1 / 16"
■ Θερμοκρασία λειτουργίας: PU
■ Επίπεδο εξειδίκευσης: PSL1 ~ 4
■ Επίπεδα απόδοσης: AA ~ FF
■ Μέσο εργασίας: Λάδι, αέριο, κάθε είδους υγρό γεώτρησης
◆ Ρυθμιζόμενο γκάζι:
■ Η χρήση της κατασκευής βαλβίδων καρβιδίου και βαλβίδας εξαγωγής, με αντοχή στη φθορά, διάβρωση, αντοχή στη διάβρωση
■ Η βελόνα και η κυλινδρική βαλβίδα πεταλούδας χρησιμοποιούνται κυρίως για τον εξοπλισμό πολλαπλών συσκευών τσοκ χιονιού
◆ Σταθερό γκάζι:
■ Κατασκευή υλικών ακροφυσίων ή κεραμικών ακροφυσίων με φθορά, διάβρωση και αντοχή στη διάβρωση
■ Κάλυμμα βαλβίδας σύνδεσης Wang με λάδι, αντικαταστήστε το ακροφύσιο γρήγορα και εύκολα
■ Για χριστουγεννιάτικο δέντρο, εξοπλισμό πολλαπλής τσοκ

Πηγαίνετε στη χονδρική προσαρμοσμένη βαλβίδα στραγγαλισμού από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές βαλβίδων και προμηθευτών; Στη συνέχεια, μπορείτε να έρθετε αμέσως σε επαφή με το εργοστάσιό μας.

Εξεταστική